De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Bioshock Triple Pack
Releasedatum: 2007, 2010 en 2013Genre: First Person ShooterPublisher: 2K GamesPlatform: PC (tevens PlayStation 3 en Xbox 360)Gezien bij: Steam voor €14,99Dit pakket bevat de drie delen van de serie Bioshock. Steam biedt je de mogelijkheid om deze drie spellen in één koop aan te schaffen. In deel 1 en 2 speelt het verhaal zich af in de fictieve onderwaterstad Rapture, waar je met hoofdpersoon Jack mysteries zal ontrafelen. Het derde deel speelt zich af in een zwevende stad van Columbia. Je speelt hier Booker Dewitt en wordt vergezeld door Elizabeth, nadat je haar bevrijdt hebt. Alle delen werden goed ontvangen en behaalden hoge scores, dus dit is de uitgelezen kans om deze complete serie in huis te halen.


Haal deze game in huis als je graag First Person Shooters speelt met een goed verhaal en mooie omgevingen. Er hangt een ongemakkelijke sfeer die voor jou als speler toch goed aanvoelt.Sla deze game over als je niet houdt van schrikken, want dat zal je regelmatig overkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.