De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
PlayStation viert ook Pasen en daarom kun je mooie titels voor de PlayStation 3 en Vita verkrijgen tegen een gereduceerde prijs. Vandaar dat de budgettip van deze week uit deze speciale Sale komt. Je kunt tot 30 april gebruik maken van deze Easter Sale.Alice: Madness Returns

Releasedatum: juni 2011
Genre: Psychological-horror, action-adventure, 3D platformer
Ontwikkelaar: Spicy Horse
Publisher: Electronic Arts
Platform: PlayStation 3 (ook voor Xbox 360 en PC)
Gezien bij: PlayStation Easter Sale voor €8,99.

In Alice: Madness Returns keer je terug naar Wonderland, waar het één en ander mis is. Parallel aan je belevenissen in Wonderland, pluis je in je eigen huidige tijd uit wat er destijds met je familie is gebeurd. Dit maakt deze game een psychologisch-horror avontuur. Grappig genoeg blijken je avonturen in Wonderland je te helpen, om de puzzelstukken uit je verleden juist in elkaar te schuiven. Het is meesterlijk vormgegeven en in ieder level krijgt Alice een ander, fantastisch jurkje aan.

Haal deze game in huis als je houdt van de gekkigheid die je van een Alice verhaal mag verwachten. Je komt ook veel bekende figuren tegen zoals de Cheshire Cat, Mad Hatter en The Queen. Sla deze game over als je een heel vrolijk avontuur verwacht. Alice: Madness Returns is een duistere game, onverwacht en verwarrend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.