Terwijl wij gameschrijfsters zelf hard moeten sparen voor onze consoles, hoef je als BN’er alleen een tandpastaglimlach te laten zien alvorens je met een nieuwe console op een feestje wegloopt. Even op de foto gekiekt en hij gaat zo mee in je zak, die gloednieuwe PlayStation, Xbox, Wii.. Welke BN’ers komen wij het meest tegen op feestjes?
10. Yes-R

Bron: foto

Hij bakte er helemaal niets van tijdens de Call of Duty-launch vorig jaar, maar toch is Yes-R absoluut een gamer die genoemd moet worden in dit lijstje. Hij is op vele feestjes te vinden en hoewel hij allang niet meer die over-de-top-gast is van de Straatremixes, heeft hij nog steeds zijn status van gamer, ook best bad-ass toch?

9. Lange Frans

Bron: foto

Een oude bekende van Yes-R is Lange Frans, die natuurlijk dankzij zijn lengte meestal wel opvalt op een feestje. Hij komt geregeld naar feestjes, zoals bijvoorbeeld het Assassin’s Creed III-feest vorig jaar, waar onze Didi ook aanwezig was. Of hij al met zijn kroost aan het gamen is, dat weten we niet, maar het zal ons niets verbazen als hij zijn agressie tegenwoordig lekker kwijtraakt in GTA V.

8. Tanja Jess

Bron: foto

Of Tanja Jess zelf zo’n gamer is, dat vragen we ons af, maar ze gaat tenminste voor haar kinderen vaak naar evenementen. Zo is ze een graag geziene gast op filmpremieres, maar kwamen we haar bijvoorbeeld ook vorig jaar tegen op het Wii U pre-launch-evenement. Wij lieten de hele avond ons gezicht zien zonder zo’n mooi apparaat mee naar huis te mogen, maar zij was er ongeveer een half uur en verdween toen met zo’n opvallende lichtblauwe doos onder haar arm. Wat een geluksvogel, en dan ook nog getrouwd met Charly!

7. Frans Bauer

Bron: foto

Een van onze favorieten in deze lijst is toch wel Fransie. De man met de aanstekelijke lach en de Nederlandstalige tranentrekkers en feestnummers heeft namelijk wel eens gezegd dat hij er graag een potje op losknalt in Call of Duty. We zijn erg benieuwd wat zijn nickname is: Bananasplitterrr68? Bauertje20? Of toch MariskasMilitair?

6. Kraantje Pappie

Bron: foto

Deze jongeman is wat nieuwe in de scene, maar hij liet letterlijk en figuurlijk duidelijk van zich horen tijdens de Call of Duty-launch vorig jaar. De rapper is een zeer fanatieke gamer, wat duidelijk te horen was als je om hem heen stond tijdens het spelen van CoD. Scheldwoord na scheldwoord kwam eruit, maar ja, zo hoort het ook wel een beetje natuurlijk.

5. De Jeugd van Tegenwoordig

Bron: foto

We vonden Willie Wartaal altijd een toffe gast. Hij weet op humoristische wijze een kinderprogramma te presenteren, grappige teksten op toffe beats te verzinnen en hij gamet ook nog! We waren dan ook een beetje verdrietig toen we zagen dat hij op het Wii U-feestje vorig jaar letterlijk na vijf minute al met zijn Wii U verdween. Hoewel, misschien zouden wij precies hetzelfde hebben gedaan: Ik heb hem, hup spelen!

4. Jamie van Di-Rect

Bron: foto

Van alle mensen uit deze top 10 is Jamie van Di-Rect waarschijnlijk al het langst een hele goede gamer. Hij draagt zelfs een Europese titel in gaming. Je kent vast zijn fanatieke drumgezicht wel? Nou, met datzelfde fanatisme zit hij achter zijn PC te Call of Duty-en. Hij is een fan van de franchise en daar zijn wij dan weer fan van!

3. Ben Saunders

Bron: foto

Met zijn dochtertje gamet hij, maar ook wel alleen. Ben Saunders valt natuurlijk dankzij zijn tatoeages nogal op in het publiek. Hij komt uit dezelfde hometown als Laura, maar ze heeft hem daar nog nooit getroffen voor hij bekend werd, waardoor Saunders altijd een mysterie voor haar is. Dat hij ook nog gamet, maakt het allemaal nog interessanter natuurlijk. Eens kijken waar we hem binnenkort eens flink aan de gouden tand kunnen voelen over dat gamegedrag.

2. De cast van Goede Tijden, Slechte Tijden

Bron: foto

Met in het bijzonder Ruud Veltkamp (speelt Noud Alberts), zien we regelmatig GTST-mensen op de rode loper van gamefeestjes. Veltkamp is daarin nog het meest een gamer, zo liet hij ook zien in een Power Unlimited-filmpje waarbij hij zijn gamehoek liet testen door Tjeerd. Hij kwam er vooral dankzij het goede geluid erg goed vanaf, als we het ons goed herinneren. Hoe dan ook, Veltkamp is samen met diverse andere jonge GTST-acteurs regelmatig te zien op gamefeestjes. Gelukkig maken ze er nooit een drama van.

1. Sterretje

Bron: foto

De man die we toch het meest op gamefeestjes zien, moet wel Sterretje aka DJ Tony Star zijn. Hoewel Tony Star nog steeds klinkt als meeliften op het succes van een zeker Marvel-personage, is de gamer eigenlijk een hele vriendelijke gast die gewoon houdt van een lekker potje gamen op zijn tijd. Hij is vaak van de partij en natuurlijk ook van de party, dus wij zijn nooit verbaasd als we meneer Star tegen het flinke lijf lopen.

Bewaren

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.