Het is feest! Natuurlijk is het feest, want we hebben een gigantische mijlpaal bereikt. En wat ben ik daar trots op! Voor mij en Patricia was de start een heel avontuur. Tijd om hier eens op terug te blikken.

Helaas ben ik op dit moment niet zo heel erg actief voor Female-Gamers in verband met de geboorte van onze dochter Tessa. Mijn mannetje is weer aan het werk en Tessa vindt het erg leuk om mama bezig te houden en vooral veel slaap te onthouden. Op dit moment doet ze zelf een poging tot slapen en heb ik even tijd. (Oh en even iets leuks; ze heeft haar eigen gameaccessoire al. Via een andere website heb ik een Fisherprice iPhone-speeltje gewonnen. Over een maand of vijf kan ze ermee aan de slag, een jonge Female-Gamer in spe dus! Tot zover de moedergevoelens, want ik type dit niet om jullie alles over Tessa te vertellen, maar om terug te kijken op mijn geweldige tijd bij Female-Gamers tot nu toe.) Ruim 5 jaar geleden waren wij al bezig met de site, althans Patricia. Aan haar alle eer, want samen met haar vriend (inmiddels is hij haar man geworden) heeft ze een prachtige site voor gamende vrouwen opgezet. Het idee was er al en samen brainstormden we wat af. Het begon heel klein, met als hoofdvraag: ‘Hoe bereik je de gamende vrouwen van Nederland?’. Nog steeds blijft dat een sleutelvraag, maar inmiddels loopt de site aardig goed en wordt hij volop bezocht door gamende vrouwen. Dat is iets waar we erg trots op mogen zijn als je het mij vraagt. Zo begon het vandaag precies vijf jaar geleden.

Al snel vonden we onze weg en kwamen we via via in contact met bedrijven. Al snel konden we onze lezeressen en een aantal mannelijke lezers voorzien van de laatste nieuwtjes en artikelen. Na een aantal maanden startten we onze lezers ook te voorzien van reviews. Weer een nieuwe mijlpaal natuurlijk! We waren klein, maar we hebben een unieke doelgroep. In de afgelopen jaren hebben we verschillende keren de media weten te halen. Zo kwam Patricia in de Flair en Yes, ik in Dagblad de Limburger, kwamen we samen in Vriendin en we maakten heel wat mee samen. Tot nu toe mochten we vijf jaar lang “onze” verjaardag vieren. Inmiddels doen we dat met een geweldige, gezellige, lieve crew die ik natuurlijk onwijs wil bedanken. Iedereen draagt op haar manier bij aan de site. Waar een hele nieuwe frisse wind doorheen heeft gewaaid, gewaagdere meningen, een nieuwe layout en leuke hippe, vlotte artikelen. Maar last but not least wil ik Patricia onwijs bedanken voor alles wat ze doet. Ze is in februari van een prachtige dochter Lieke bevallen, en is alweer volop bezig met de website. Ze heeft voor ons 5 jarig jubileum alles uit de kast getrokken -samen met de crew- om er een geweldig succes van te maken. Dus bij dezen, lieve Patricia, onwijs bedankt voor alles. Ik weet zeker dat ik namens de hele crew, al onze lezers en onze contacten spreek terwijl ik dit typ. Ik hoop dat we over 5 jaar ons 10-jarig jubileum mogen vieren en de site dan nog meer is uitgegroeid tot iets waar wij samen al jaren op hopen. Liefs Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.