Het nieuwe schooljaar is volop bezig. Natuurlijk horen daar nieuwe schoolspullen bij. Wij zijn voor jullie op zoek gegaan naar wat leuke “must have” school- en laptoptassen die zowel handig zijn voor je schoolspullen als voor je laptop.

Trust heeft een leuke tas op de markt gebracht: de Paris 15-16” Notebook Carry Bag. Een leuke stijlvolle tas voor je laptop. De tas is 385 x 274 x 44 mm groot en kent 2 grote vakken. Een vak voor je laptop en een ander vak voor andere spullen. De tas is niet zo heel groot. Veel schoolboeken kun je niet bij je laptop doen, maar de tas is ideaal als je maar weinig vakken nodig hebt en je je laptop mee moet nemen naar je les. De tas is verkrijgbaar voor € 24,99 bij onder andere Dixons. Voor meer verkoop adressen kijk je op de website van Trust.

Tijdens het rondsurfen op de website checkyourbag.nl vond ik een laptoptas van Paul Frank. Wie kent dit grappige aapje niet? De tas is hartstikke handig voor werk of school. De tas heeft een extra laptopvak en een telefoonvak. Handig natuurlijk als je altijd je telefoon los in de tas hebt slingeren en kwijt bent. De tas is te koop voor € 64,95. Een andere leuke tas om je laptop en schoolboeken in mee te nemen is de witte tas van Paul Frank. Of wit nou een heel goed idee is voor een schooltas dat weet ik niet, maar hij ziet er wel ontzettend lief uit. Vrolijke kleurtjes en lief!. De tas is te koop voor € 54,95.

Een andere leuke tas via travelbags.nl , is de Pip tas. De tas is voorzien van vrolijke kleurtjes, een laptopvak, een speciaal telefoonvak en ziet er hartstikke leuk uit. Hij zit wel in een iets hogere prijsklasse, maar een leuke tas voor deze prijs is natuurlijk niet verkeerd. De tas is te koop voor € 109.95.

Ben je op zoek naar een leuke vrolijk gekleurde laptoptas? Oilily heeft een Travel Office Bag ontworpen. Het merk Oilily gaat natuurlijk al jaren lang mee en staat bekend om zijn vrolijke kleurtjes. Deze tas heeft een speciaal laptopvak. Ook je telefoon kun je weer kwijt in deze tas zonder er minuten naar te moeten zoeken. De tas is te koop via de website travelbags.nl De prijs is € 89,00

Een andere Oilily Back to Schooltas is ook te koop via travelbags.nl Een leuke vrolijk gekleurde tas met blauw als hoofdkleur en is te koop voor € 79,00 Dezelfde tas is ook te koop in rode tinten.

Wie kent het merk Lief! tegenwoordig niet? Buiten de lieve kinderkleertjes, lekkere luchtjes, agenda’s en adressenboekjes, maken ze ook tassen. Waaronder ontzettend grappige laptoptassen met een groot “deze moet ik hebben” gehalte. De tas is geschikt voor een laptop en in het extra vak kun je ook je schoolboeken meenemen. De tas is te koop voor € 69,95 via de website travelbags.nl

Mocht je op zoek zijn naar een degelijke tas voor school kun je natuurlijk ook naar de Eastpak tassen kijken. Ze gaan al jaren mee en hebben leuke kleuren of gewoon een naturel kleur. De Eastpak tas is verkrijgbaar op meerdere verkooppunten. Mocht je hem online willen bestellen dan kan dat o.a. via scholierenshop.nl. De tas is te koop voor € 59,95.

Zo kun je uren doorzoeken op internet naar leuke, lieve, hippe, mooie en gave tassen, maar we blijven natuurlijk gamers. En gamer-proof schooltassen zijn ook te koop. Zo heeft de website Retrogamewinkel een leuk aantal schooltassen op hun website staan. De tassen in gamestijl variëren van € 9,95 tot € 12,95.

Wil je echt laten zien dat je een gamer bent, dan kun je via spreadshirt.nl de Retro tas bestellen. De tas is te koop in verschillende kleuren voor € 31,40. Via de website kun je nog meer leuke tassen vinden.Als je nu nog niet weet waar je een leuke schooltas kunt vinden dan weten wij het niet meer hoor. We hebben een heel overzicht gemaakt van leuke, lieve, gave, mooie en degelijke tassen. De tassen zijn allemaal online te bestellen en helemaal Female-Gamers proof. Veel plezier in je nieuwe schooljaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.