Eerder schreef ik al eens een appcheck over de app Dots. Deze week is er een nieuwe app verschenen, een vervolg op deze app. Tijd om hem door de appcheck te gooien.


Two Dots. De titel zegt het al – de app gaat over stippen, in de vorige versie moest je de stippen wegspelen en je persoonlijke score verbeteren. Ditmaal moet je opdrachten uitvoeren en uiteraard een zo hoog mogelijke score halen.

Via handige foefjes kun je veel punten halen en zorgen dat je levels voltooid. Ze leggen je gelukkig stap voor stap alles uit zodat je niet precies weet wat je moet doen.

De game kent dezelfde methode van levels vrij spelen als Candy Crush. Telkens als je een level voltooid ga je verder op de kaart. De levels worden natuurlijk steeds moeilijker.

Net zoals zijn voorganger kent de game een hoog verslavingsgehalte. Je blijft aan het spelen om de levels te voltooien. De game is verkrijgbaar via de [link]app

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.