Namco Bandai komt in het eerste kwartaal met de game Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. De game is in de originele taal Japans, gezien het feit dat het om een Japanse Role Playing Game gaat, maar ook in het Engels. Daarnaast is de ondertiteling beschikbaar in het Engels, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.
Het verhaal gaat om een jongen genaamd Olivier, die in een parallelle wereld terechtkomt als magiër om zo te proberen om zijn moeder terug te halen uit de dood. Hij maakt onderweg nieuwe vrienden en ziet veel nieuwe prachtige dieren die voor hem zullen vechten.

“We have worked very hard on Ni no Kuni: Wrath of the White Witch and it has been a great honour to collaborate with Studio Ghibli and Joe Hisaishi, so it was important for me that players outside Japan also have the best experience of the game we can give them,” said Akihiro Hino, President and CEO of LEVEL-5. “To make this possible, we decided to invest the time in localising the game so that as many people as possible across Europe can enjoy the full experience in their own language.”

De game is ontwikkeld door LEVEL-5, die onder andere achter het succes zitten van Dragon Quest VIII en IX, en serie van Professor Layton. Voor de animaties van de karakters hebben ze samengewerkt met Studio Ghibli. Zij zijn weer bekend van anime, te denken aan Neighbour Totoro, Castle in the Sky en Spirited Away. De muziek uit de game komt van Joe Hisaishi, die inmiddels al meer dan 100 films van zijn muziek heeft voorzien en vaker samenwerkt met Studio Ghibli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.