Ontwikkelaar Katauri Interactive en uitgever 1C Company zijn bezig met een nieuwe Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG): Royal Quest. De game speelt zich af in Aura, een wereld vol magie, technologie en alchemie.De ‘dark alchemists’ zijn een dreigend gevaar voor Aura, omdat zij iedereen doden in hun zoektocht naar het zeldzame en kostbare Elenium mineraal. De Koning is op zoek naar moedige helden die de indringers voor eens en altijd moeten verbannen. De beloning: kastelen, rijkdom en titels.Kenmerken uit de game:

  • Kastelen: Dit is een van de belangrijkste objecten in de game. Als spelers een kasteel veroveren moeten ze er zeker van zijn dat ze de schatkist vol goud buit maken. Daarnaast kunnen ze ook een tuin, goudmijn of meer als bonus krijgen. Dit zal de bewoners voorzien van waardevolle hulpbronnen.
  • Loot: Als een hero sterft in PVP, dan krijgt de moordenaar een gedeelte van zijn bezittingen.
  • Monsters: Er is een enorme verscheidenheid aan wezens in Aura. Elk monster kan een doelwit worden en je voorzien van kostbaar goud. Zelfs de kleinste monsters kunnen in bezit zijn van een unieke kaart. Door deze kaarten kunnen spelers hun items upgraden of het combineren met nieuw verworven vaardigheden.
  • Elementen: Succes kan een speler alleen bereiken wanneer hij de elementen verstandig gebruikt. Het meest krachtige Burning Sword is bijvoorbeeld gewoon nutteloos tegen een vuurmonster, terwijl zelfs de zwakste Frost Blade juist fataal kan zijn. Er bestaat in de game geen ultiem wapen, alleen de ultieme strategie.
  • Huisideren: Ze vereisen zeker zorg, volgen hun meester overal, verzamelen loot, helpen om hun meesters combat skills te verhogen en verzwakken tegenstanders.

Voorlopig staat de game pas op de agenda voor het tweede kwartaal in 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.