Follow:

Patricia

LadyPatries

Patricia van Dam

Hoofdredactrice

Woonplaats: Apeldoorn

Wat is je naam?
Patricia

Wat is je nickname en waarom?
Voorheen was ik Babsy, maar inmiddels ben ik back to basic en gebruik ik Patries of LadyPatries. Ik heb ooit de Tiny Toons gezien waarin een lief roze konijntje (nichtje van Bugs Bunny) rondhuppelde en die vond ik zo cute dat ik deze nickname ben gaan gebruiken. Sorry, niets met de naam Barbara dus.. Maar ik ben ouder geworden, niet perse wijzer maar ben de nickname een beetje ontgroeit dus back to basic.

Waar woon je?
Ik kom uit Groningen en ben onlangs naar Apeldoorn verhuisd

Sinds wanneer game je?
Dat is al zolang geleden, mijn eerste ervaring (die ik me kan herinneren) is op de Atari (2600?) die mijn vader had. Ik was toen een jaar of 9. Heel sporadisch speelde ik eens op een arcadekast of kon ik meekijken terwijl anderen een weg baanden in Super Mario 3. Uiteindelijk kregen we thuis ook meer technische snufjes en met de komst van de PC werd het steeds meer. Van mijn zuurverdiende (bijbaantjes) geld heb ik mijn SNES gekocht die nog steeds in mijn bezit is, met maar 1 controller! Toen ik mijn broertje Counter-Strike zag spelen was ik verkocht en sindsdien game ik eigenlijk.

Welk genre is helemaal je ding?
Sims! Ik speel al vanaf dag 1 The Sims en nu nog steeds, al is het soms met vlagen, het blijft mijn lievelings. Maar een casual game is ook leuk, Skylanders is ook erg lollig en cool natuurlijk. Avonturengames vind ik ook erg leuk.

Welk genre is je grootste nachtmerrie?
Horror!

Welke game is je all time favorite en waarom?
The Sims 2 & 3. Hoewel ik de tweede serie al een tijd niet meer heb gespeeld is die ook net zo leuk als The Sims 3. Beide hun eigen kwaliteiten, mogelijkheden om te leven en te bouwen!

Welke consoles heb je thuis staan?

PC, Xbox 360, Wii U, DS, DSi, 3DS, iPad, Samsung tellie

Wat vind je het meest irritant aan gamen/gamer zijn?
Vooroordelen!

Wat is je mooiste game herinnering?
Het ontmoeten van Bart, mijn man, via de game Counter-Strike. Het spelen van MMO’s met vrienden en de games die ik mag reviewen voor Female-Gamers!

In welke game heb je lang vastgezeten en hoe heb je dat opgelost?
Dit klinkt misschien suf, maar in De Sims 3 Wereldavonturen heb je een piramide die lastig was om volledig te ontdekken. Via een tutorial die ik online had gevonden kreeg ik het alsnog maar deels voor elkaar om hem op te lossen. Alleen ging er iets mis (game crashte) en toen moest ik opnieuw beginnen. Dus toen was ik er klaar mee.

Je reviewt op Female-Gamers ook games, is er een bepaald cijfer waar je achteraf spijt van had?
Geen enkele, ik denk er altijd goed over na, weeg wat dingen tegen elkaar af, ga de punten bijlangs die we beoordelen en eenmaal als mijn cijfer eruit is, dan blijft hij ook zo.

Wat doe je als je niet gamet?
Rondhangen met mijn dochter Lieke, mijn man irriteren (plagen), lezen, winkelen, knutselen (DIY-en), bloggen en nog zoveel meer…

Facebook: LadyPatries
Twitter: Ladypatries
Instagram: Ladypatriess
Twitch: LadyPatries
Nintendo ID: Ladypatries

Share: