Al eerder heb ik een preview geschreven over over de game waar in enorme naar uitkijk: My Time At Portia – hier terug te lezen. Inmiddels is er meer informatie bekend en dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden.


Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, want ik kon echt al niet wachten tot er een console- release- datum bekend zou worden. Tromgerommel… Vanaf 16 april kunnen we op diverse consoles – Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch – genieten van deze heerlijke game! Met de aankondiging van de release-datum hebben Team17 en Pathea Games meteen een nieuwe trailer online gegooid van de sandbox-simulatie game.

De trailer bekijk je hier:

De early-access en PC-lancering van januari zijn dus zo goed bevallen dat er razendsnel al een console-versie op de markt wordt gebracht. Om deze lancering te vieren krijg je wanneer je een pre-order plaatst op de game een speciale Housewarming Gift Set met daarin een exclusieve outfit, namelijk een jas en een gescheurde spijkerbroek, maar ook exclusief meubilair en eetbare items in de vorm van regenboog gelei en gedroogd vlees. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je een zak met goud toe waarin 500 gols zitten om naar eigen inzicht uit te geven. Klinkt superleuk toch?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst
Bron: Facebook pagina My Time At Portia

Wanneer je te overweldigd was door alle informatie uit mijn vorige artikel dan kun je hier met eigen ogen zien wat nu de bedoeling is in een meer dan een uur durende live-stream.

My Time At Portia is nu verkrijgbaar op Steam (verkoopprijs €29,99) en is bijna -zowel digitaal als fysiek – beschikbaar voor de Playstation 4, XBOX One en Nintendo Switch waarvan de release-datum dus 16 april is.

Kijk jij ook zo uit naar deze game? Laat het ons weten en pre-orderen natuurlijk, want zo krijg je die speciale Housewarming Gift Set!

© Steam
© My Time At Portia
© Pathea Games
© Team 17 Digital Ltd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.