Follow:
Nieuws, PC & MAC

Fortnite update!

Wij hebben Fortnite al gereviewed en het spel kwam erg goed uit de bus. Nu zijn er verschillende updates geweest en is het spel alleen nog maar beter geworden. Ik wilde toch even een update van mijn review schrijven om jullie op de hoogte te brengen van dit top spel!

Naast updates in de game play zelf is er een hele nieuwe spelmodus bij gekomen. Battle Royal! Dit gedeelte is voor iedereen te downloaden en te spelen. Je begint in de battle bus en vliegt over een eiland heen. Op dit eiland zijn verschillende dorpjes, nederzettingen, bossen etc. te vinden. Je kiest een locatie, springt uit de bus en op een gegeven moment kan je de parachute uitgooien. Je moet meteen op zoek naar een wapen en kogels en dan gaat het om overleven. Je kan het in een groep van maximaal vier spelers spelen of alleen. Het gaat er uiteindelijk om wie er het laatste overblijft en de cirkel op het eiland verkleint steeds dus je wordt naar elkaar toe gedwongen. Voor sommigen klinkt deze gamemodus heel bekent, dat klopt er zijn meerdere spellen die dit hebben. Het leuke is dat het bij Fortnite er gewoon bij gekomen is. De wereld ziet er mooi uit, maar je hebt geen auto’s of scooters, alles moet lopend. Je kan wel nog steeds farmen en bouwen dus zo kan je, je eigen onderdak in the middle of nowhere maken. Hele leuke modus om een keer te proberen, zeker als je nog nooit eerder zoiets gedaan hebt.

Naast de nieuwe gamemodus is het spel ook nog verder uitgebreid. Veel nieuwe mappen, missies en andere toevoegingen. Ik blijf het een super leuk spel vinden. Probeer het zeker even uit!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.