De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Resident Evil 5
Releasedatum: maart 2009Genre: Third Person Survival HorrorPublisher: CapcomPlatform: PlayStation 3 en PCGezien bij: Bol.com


Resident Evil 5 speelt zich af in Kijuju in Afrika. Doordat er een zeer gevaarlijk incident is voorgevallen wordt de Bioterrorism Security Assessment Alliance (BSAA) ingeschakeld. De bevolking raakt geïnfecteerd en veranderd in Majini’s, een soort snelle zombies. Chris Redfield is lid van de BSAA en wordt op onderzoek uitgestuurd. Daar ontmoet hij Sheva Alomar en samen gaan zij de gevaren en gruwelen van dit deel aan. Je kunt het spel in je eentje doorlopen, maar voor het eerst is het binnen de Resident Evil Reeks mogelijk om co-op te spelen. Die mogelijkheid werkt erg goed en vond ik persoonlijk geweldig om te doen.

Haal deze game in huis als je houdt van een spannende game. Resident Evil 5 is een feest van herkenning voor trouwe fans die een aantal oude bekenden zien terugkeren. Sla deze game over als je niet van het horror genre houdt en het vervelend vind om spaarzaam met kogels om te gaan. Aangezien je “Resident Eveel” kogels hebt, zul je meer hebben aan strategie en tactiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.