Helaas zijn de tofste gameshirts vaak in mannenformaat en als je niet zo creatief bent als onze Didi, dan heb je er weinig aan. Gelukkig zijn er andere (subtielere) manieren om te laten zien dat je van gamen houdt, namelijk door de juiste sieraden te dragen. Wij zetten tien toffe sieraden voor je op een rijtje.
10 Knappe koptelefoon met kristalletjesOke, je laat hiermee niet per se zien dat je een gamechick bent, maar hij komt natuurlijk wel heel goed van pas als je weer eens multiplayered of last hebt van andere mensen in je huiskamer. Even deze geweldige headset op je hoofd zetten en je zorgen zijn voorbij.

9 Trek eens aan mijn TriforceEr zijn veel meer Triforce-sieraden te vinden, maar deze die er nogal authentiek uitziet en bovendien helemaal niet zo duur is. De Triforce is voor gamers misschien wel het meest herkenbare gameding, terwijl het tegelijkertijd ook heel subtiel is. Oke, zo mooi als de gemiddelde verlovingsring is dit exemplaar misschien niet, maar als Link ons ermee zou vragen…

8 Tetris in alle kleuren van de regenboogSoms heb je een zwarte outfit aan die je een beetje wilt opvrolijken. Doe het met deze leuke Tetris-ketting. Er hangen Tetris-blokjes aan in allerlei vrolijke kleurtjes en hoewel Tetris natuurlijk retro is als een gek, heeft deze ketting toch een moderne ‘feel’. En hij is waarschijnlijk niet zo zwaar om je nek, dus dat is minstens net zo hemels als een regenboog.

7 Wil jij mijn Ezio zijn?Het is geen geheim, wij Female-Gamers hebben voor elk hoofdpersonage uit Assassin’s Creed wel een zwak. Maar dat zeggen we natuurlijk niet tegen onze partners. Ha! Hoewel, mocht jouw geliefde een gamer zijn en je geeft hem een van deze vriendschaps/liefdeskettingen, dan herkent hij of zij vast wel waar dat logo precies van is. En handig, jij kunt mooi kiezen welke kleur je wilt hebben voor je hem weggeeft en ze stiekem omruilen als je een keer iets aanhebt waarbij die andere beter past.

6 Het heet niet voor niets Mushroom KingdomWaar menig Nederlander bij ‘mushroom’ moet denken aan paddo’s, denken gamers toch vooral aan het Mushroom Kingdom, de woonplaats van die überschattige en –grappige Toad(s). De gamepaddestoelen wonen natuurlijk niet voor niets in een koninkrijk, het zijn best koninklijke figuurtjes. Vandaar dat we deze schattige ketting erg kunnen waarderen. Door de strikjes is hij bovendien lekker girlie.

5 Wil jij met mij de oorlog in?Ze zeggen wel eens dat je vrienden door het vuur voor je zouden moeten gaan. Nou, van deze ketting zou je heel goed een vriendschapsketting kunnen maken, alleen moet je je maatje wel even vragen of hij of zij met je door een vuurzee van kogels wilt gaan voor je. Deze Gears of War-ketting is niet alleen heel stoer, maar ook nog eens vrij subtiel. Wij vinden hem geweldig en hebben hem vast op ons verlanglijstje gezet voor Valentijnsdag.

4 We <3 ZombiesOf je nou gek bent op films met zombies, of de comic/tv serie van The Walking Dead, het is heerlijk om in een game even los te gaan op de wandelende doden. Daar heb je natuurlijk wel een goede gun voor nodig, vooral in die taaie exemplaren in Black Ops 2. Aan deze supertoffe armband vind je er wel een paar. Ja, we houden veel van zombies, maar vooral van het schieten op die nare wezens…

3 Soms hoeft het niet allemaal groot te zijnMisschien koop jij sinds deze week tijdelijk je boodschappen bij Albert Heijn om die schattige mini-boodschapjes te sparen. Dan zul je waarschijnlijk ook wel interesse hebben in deze oorbellen. Oke, echt mooi zijn ze niet, maar wel ontzettend schattig. Kleine Xbox-doosjes, want die dingen zijn toch een beetje de trots van de gamer. Vooral als je er kasten vol van hebt, wat niet alle niet-gamers altijd even goed kunnen begrijpen. Of er trouwens ook een klein cd’tje met game in de oorbellen zit, weet ik helaas nog niet.

2 Verliefd, verloofd, getrouwdZoals je weet houden we voor je bij welke grappige, thematische bruiloften er zoal plaatsvinden in de wereld. Als er een game is die het meest romantische icoon kent, dan is het wel Portal. Deze ketting is niet alleen mooi qua design, maar ook nog eens heel licht van zowel kleur als gewicht. Wij worden er meteen rustig van als we er naar kijken, hoewel hij ons eigenlijk zou moeten herinneren aan die bloeddruk-verhogende puzzelmomenten in Portal…

1 Gamen + Chick = Roze ControllerWij weten ook wel dat niet alle dames per definitie van roze houden, maar we vinden deze ketting toch wel het icoon van de gamegirl. Ze is in control, maar ze hoeft niet per se een tomboy te zijn, getuige het glimmertje op deze ketting. Deze ketting heeft een mooi, strak ontwerp en is onze favoriet als het gaat om game-sieraden. Het is niet voor niets ‘pretty in pink’, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.