Het zuiden van het land maakt zich op voor Carnaval. Als noorderling heb ik daar helemaal niets mee, maar toch heb ik mij gestort in de wereld van de carnaval outfits. Een aantal kostuums voor jullie op een rij.

Met deze I Love Nerds outfit geef je aan dat je een bepaalde voorkeur hebt voor het andere geslacht. Want wie vindt nerds nu niet leuk?

Als een ware Lollipop Chainsaw Cheerleader betreed jij het Carnavalsfeestje in de buurt. Vergeet je (nep) kettingzaag en fles ketchup niet!

Superhelden mogen niet ontbreken op een feestje, stel je voor dat er iets gebeurd. Zo is de vrouwelijke variant van Captain America present en blijft het gissen naar haar ware identiteit.

In De Sims 3 heb je kennis kunnen maken met zangeres Candygirl Katy Perry. Zo kom je daar zeer zoete outfits en aparte kapsels tegen. Nu kan jij als een Katy Perry de straat op, of ben je stiekem toch een Sim?

Tja, de Angry Birds. Deze razend populaire vogels mogen niet ontbreken tijdens Carnaval. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, deze is toevallig kanariegeel. Begin de jacht op de varkentjes maar, die het voorzien hebben op jouw eitjes.

Nog een superheldin met klasse, Supergirl. De vrouwelijke tegenhanger van Superman. Ik denk dat vele mannen wel gered willen worden van het kwaad door deze heldin.

Ga als een ware klassieker de straat op in een vrouwelijke, Where’s Waldo outfit. Wie staat een horizontaal streepje niet tegenwoordig?

Met al die zang en dans games kan een dergelijke Disco outfit niet ontbreken! Om lekker op te vallen komt deze catsuit met een leuk retroprintje van de jaren ’70.

Bij het zien van deze outfit denk ik maar aan een bepaald persoon, Peach!! Ook al staat erbij dat het gaat om een bruidsmeisjesjurk er staat ‘Peach all over it’.

Ben je liever van het ‘Do it Yourself-en’, dan is deze Sims outfit misschien iets voor je. Wie kent de huidkleurige blokjes niet als jouw Sim onder de douche springt? Makkelijk zelf te maken.Zit er iets voor jou tussen? Of heb je al een outfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.