Er is al veel commentaar geweest op met name het Zombie Bait beeld dat je bij de limited Dead Island Zombie Bait editie krijgt. De grote vraag voor veel gamende mannen is vooral of de bikini ook uit kan. Gelukkig zit er meer in dan het beeld.
De game die op 26 april 2013 naar de PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC komt, brengt speciaal voor de Xbox 360 gamers onder ons de limited Dead Island Zombie Bait editie uit. Naast het harsen beeld van 31cm hoog en 18,5cm breed zit er ook nog een speciale Steelbook editie van Dead Island Riptide, verzamel artwork kaarten en een exclusief pakket aan wapen mods in de limited editie. Paul Nicholls, Sales & Marketing Director, Deep Silver:

“Dead Island Riptide is een van de meest langverwachte releases van het jaar, -die verder bouwt op de originele reputatie van over-de-top actie, donkere humor en keiharde zombie bashing. We wilde een werkelijk unieke collector’s editie bieden die op en top ‘Dead Island’ is en een in het oog springend verzamelstuk voor de veeleisende gamer vormt.”

Zijn jullie van plan de limited editie te kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.