De Simpsons, ze draaien al wat jaartjes mee, niet alleen met serie en films maar ook met games. Zo is er op de iPhone, iPod en iPad de game The Simpsons Tapped Out. Ik speel deze game dagelijks, dus hier is de App Check.

Tijdens zijn dienst veroorzaakt (je raad het waarschijnlijk al) Homer Simpson een kernramp, heel Springfield verdwijnt van de wereldbol. Het is aan jou om te helpen Springfield weer op te bouwen. Tijdens het opbouwen vind je familie en vrienden terug van Homer.

Je bouwt Springfield op door opdrachten uit te voeren, je volgt de quests om zo familie en vrienden terug te “verdienen”. Maar voor je begint moet eerst de zooi opgeruimd worden die Homer gemaakt heeft. Nadat je dit gedaan hebt start je met het bouwen van zijn huis, het huis van Flanders, en als je al wat verder bent de school, een nieuwe fabriek. Door het bouwen van gebouwen kun je als speler gaan verdienen, want van de huizen krijg je inkomsten, zo ook van overige gebouwen.

Leuk aan The Simpsons Tapped Out is dat hij met feestdagen meedoet. Zo kon je afgelopen weken zombies killen en quests doen en objecten aanschaffen omtrent Halloween. Op dit moment is Thanksgiving aan de gang.

Je kunt bij dit spel ook vrienden uitnodigen. Dit doe je via Orgin (dit is van EA Games en word gebruikt om samen te spelen met vrienden) of Facebook.

Het is een leuke app voor als je jezelf een keer verveeld. Fijn is ook dat als je een keer niet op tijd iets kunt doen het niet verloren gaan. Dus als je een week geen tijd hebt dan is er niets aan de hand! De app kun je downloaden via de App Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.