Microsoft heeft enkele cijfers vrijgegeven over de Halo-serie, je weet wel, die shooter met MasterChief in de hoofdrol. Bijvoorbeeld dat er sinds 2001 maar liefst 46 miljoen games uit de franchise zijn verkocht. Wij zijn benieuwd hoeveel Halo 4 daar nog bij gaat doen!Volgende week komt Halo 4 uit, dat niet door Bungie maar door 343 is gemaakt. Ook die game is online te spelen, dus waarschijnlijk wordt het Xbox Live-getal van aantal uren Halo gameplay dan weer aanzienlijk hoger. Dat ligt nu namelijk op 5 miljard uur. De serie Halo heeft sinds de allereerste launch al meer dan 3 miljard dollar opgebracht. Het verbaast me niks, want het zijn niet alleen kwalitatief fantastische shooters, er is ook een succesvolle boekenserie van en er wordt regelmatig geroddeld over films over Halo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.