Er zijn tijdens Gamescom verschillend nieuwtjes van SimCity uitgebracht, maar we hebben het nog helemaal niet over de pre-order bonussen gehad als je een Limited of Deluxe Edition reserveert! Ook hebben we nog wat screenshots voor je.

We zetten even de verschillen voor je op een rij zoals ze op de website van SimCity te vinden zijn:Limited Edition € 59,90

  • Bonus SimCity Heroes and Villains-set!
  • Nieuwe personages – Protector of SimCity MaxisMan vs. de Evil Dr. Vu en zijn handlangers.
  • Misdaadgolf — de Evil Dr. Vu is ontsnapt en zet je stad op stelten. De reguliere politie heeft zijn handen vol aan deze superschurk. De Evil Dr. Vu zoekt Sims die hem als handlanger willen helpen met zijn schimmige plannetjes.
  • Superhelden – Zet het hoofdkwartier van MaxisMan in je stad om de misdaad te bestrijden en de veiligheid van je Sims te garanderen. Breid de basis uit met de Turbomachinegarage en het Reticulator-landingsplatform.
  • Gevaarlijke grotten – Plaats Dr. Vu’s Grot in je stad en veroorzaak een misdaadgolf. Zodra de Evil Dr. Vu meer misdaden pleegt, kun je zijn grot uitbreiden met een speciaal laboratorium en een garage voor zijn Duivelse VuMobiel.

Digital Deluxe Edition € 79.99

  • Tover het centrum van je stad om in een Europese stad! Bouw wereldberoemde trekpleisters zoals de Eiffeltoren, de Brandenburger Tor of de Big Ben en zorg dat de toeristen binnenstromen. Ontvang uitdagende missies, voltooi unieke prestaties en maak veel winst terwijl de Sims de trekpleisters overspoelen. Kijk toe hoe bedrijven, huizen en voertuigen rond je internationale trekpleisters de sfeer, stijl en architectuur van de originele landen beginnen over te nemen.
  • Prachtige trekpleisters – steek met kop en schouders boven je omgeving uit met exclusieve trekpleisters die je stad een frisse, nieuwe uitstraling geven. De Sims komen op je stad af om de prachtige wereldwonderen te aanschouwen.
  • Internationale sfeer – kijk toe hoe straten, huizen, bedrijven en voertuigen in de buurt van de trekpleisters de sfeer van de originele landen overnemen.
  • Extra vrije kavels – Laat je Sims in stijl verhuizen met nieuwe vervoerkavels. Dubbeldekkers uit Londen, een hogesnelheidstrein uit Duitsland en politie en brandweer uit Parijs.

Naast de bovenstaande punten krijgen beide pakketten de GlassBox-engine, Multiplayer Modes, de mogelijkheid om een specialist te worden, slimme Sims en je eigen wereld te bouwen. Voor de Digital deluxe Edition krijg je nog een Franse, Duitse en Britse stad cadeau!Bestel jouw versie via de SimCity website die je meteen doorstuurt naar de Origin shop. Weet jij al voor welk pakket je gaat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.