Je Sims zijn gestrand op een vreemde planeet en moeten daar zien te overleven met behulp van de wetenschap! Zullen ze een utopische beschaving stichten, of juist mot krijgen over de grondstoffen en middelen tot hun beschikking?

Lunar Lakes brengt veel nieuwe voorwerpen in een hele nieuwe wereld. De Welvaartsboom is één van die nieuwe voorwerpen. Hiermee kun je jouw game uitbreiden met allerlei nieuwe speelmogelijkheden. Deze exotische plant is gemaakt van zwevende kristallen en verandert gedurende de dag van vorm. Oogst fruit om vaardigheden te ontwikkelen en behoeften te bevredigen!
Andere dingen in de wereld van Lunar Lakes zijn:

  • Ontdek de geheimen van deze nieuwe wereld door aan de wetenschappelijke carrière te beginnen en ga aan de slag bij Het Perigeum, het enorme ruimteschip dat de Sims lang geleden naar de planeet heeft gebracht.
  • Herdenk de werelden die achter zijn gebleven door Biodomes te bezoeken die als parken zijn ingericht. Hier kun je het gevoel van Sunset Valley, Appaloosa Plains, Hidden Springs en andere locaties nog even opsnuiven.
  • Ga op verkenning in de kristalmijn en zoek hier naar zeldzame stenen en edelstenen.
  • Laat de kolonie letterlijk tot bloei komen door groenten te verbouwen in de volkstuin.
  • Leef je samen met de kleintjes lekker uit in de Umbra Speeltuin en Park.

Lunar Lakes is nu verkrijgbaar in De Sims Store, en je kunt het nu ook nog met korting krijgen. Dus in plaats van 2.450 SimPoints betaal je tot 28 februari 2.200 SimPoints.

Hieronder de Livechat (nu niet live natuurlijk) van 14 februari met daarin EA medewerker Sarah Holding die wat over de nieuwe wereld verteld.

Watch live streaming video from electronicarts at livestream.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.