Een beetje later dan de bedoeling was, maar inmiddels zijn de prijswinnaars van de Trust valentijnprijsvraag bekend. Winnaressen zijn inmiddels op de hoogte gesteld.Wij waren op zoek naar de meest originele valentijncadeautjes die je gehad hebt. Wij mochten namens Trust de volgende muizen weggeven:

Wilmaatje

wrote
Niet origineel maar wel heel lief.Een roos van mijn oudste zoon die toen net 6 was, zelf gekocht van zijn eigen geld. Daar kan niks tegenop.

Marloesjuh1987

wrote
Een hele avond gevuld door een zelfgemaakte speurtocht/verhaallijn in fantasy stijl, compleet met kelken, toverdrank, zwaarden, elfenoutfit. Overal lagen briefjes verstopt, en ik moest eerst iets oplossen voordat ik wist waar het volgende briefje (en dus de volgende opdracht lag) Mijn taak was om te voorkomen dat “het slechte” de wereld overnam. Voor 00.00 uur moest ik alles opgelost hebben. Tijdens mijn zoektocht kwam ik allerlei cadeaus (in fantasy style natuurlijk) tegen. Mijn vriend heeft mij dit fantastische cadeau gegeven toen ik 19 werd. Dat was echt een kado om nooit meer te vergeten!

Evatius

wrote
Het meest bijzondere wat ik ooit heb gekregen is … helemaal niets!!! Mijn brievenbusje wordt elk jaar overgeslagen. En mijn vriend vindt Valentijnsdag onzin..Tja dat is best een reden dat ik een mooie muis mag winnen, kan ik zelf surfen naar mooie cadeautjes.

SugarRay

wrote
Het meest bijzondere Valentijnscadeau dat ik gekregen heb, was toen mijn vriend vorig jaar voor mij ging koken. Hij kan totaal niet koken en het was eerlijk gezegd ook niet te eten, maar het feit dat hij het voor me probeerde vond ik al zo speciaal.

Clau-dya

wrote
Het meest bijzondere cadeau dat ik ooit gekregen heb is één van de eerste iPods met aparte speakerset met achterop de iPod de tekst: Wil je met mij trouwen?

Prijswinnaars krijgen de muis zo spoedig mogelijk thuis gestuurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.