Het is weer vrijdag en dat betekend weekend! Natuurlijk belangrijk maar wat ons weekend extra leuk maakt is de Casual Friday van vandaag. Ik ben in de wereld gestapt van letters en treinen met de game Text Express.

Een leuke Casual Friday game moet natuurlijk helemaal casual zijn. Deze game heeft alle elementen van een goede casual game. De game is verslavend, je kunt hem gemakkelijk spelen en is nog leuk ook. Ik heb het over Text Express. De titel van de game verraadt al grotendeels waar de game over gaat. Over teksten. Beter gezegd over woorden. In de game moet je een trein van zijn begin punt naar zijn station brengen. Dit gaat niet zomaar, jij als speler van deze game moet dit doen door het vormen van woorden. In je gamescherm krijg je een aantal letters te zien. Met deze letters maak je woorden. Je kunt elk woord maar een keer maken. Op het moment dat jij een woord maakt gaat je trein voorruit. Je moet zorgen dat je op het eindstation bent voordat de andere trein die de tijd voorstelt op het station is.

Je kunt ontzettend veel verschillende combinaties maken van 3 lettercombinaties tot 6 lettercombinaties. Makkelijk is anders. Op het moment dat je er voor gaat zitten kun je natuurlijk een aantal combinaties zo opsommen. Als je bijna op het eind bent en de meest voor de hand liggende af hebt loop ik vaak vast. Je ziet vele lettertjes en weinig woorden meer. Een hint optie kan ik helaas niet vinden. De game ziet er vrolijk uit. En kent een hoog verslavingsgehalte. Althans voor mij. Ik blijf maar proberen om zoveel mogelijk woorden eruit te halen. Het is ook behoorlijk frustrerend als het niet lukt. Het risico met lang spelen is dat je op een gegeven moment de letters niet meer ziet.

Via Zylom.com is de game te spelen en te koop voor €19,95.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.