Morgen is het Koninginnedag en overal door het land heen zijn er allerlei activiteiten te doen. In de meeste grote en kleine plaatsen ook een rommelmarkt.

We hopen natuurlijk op net zulk mooi weer als alle voorgaande jaren. Ik kan me zelf geen dag herinneren dat het slecht weer is geweest op Koninginnedag. Laten we voor ons allemaal hopen dat het dit jaar ook goed komt! Maar wat ga jij allemaal doen? Als echt iets wil doen dat gerelateerd is aan games hebben wij de volgende tip voor je. Snuffel eens rond op de rommelmarkt en kijk eens wat je daar allemaal tegenkomt. Ik heb een kort lijstje gemaakt wat je 9 van de 10 keer wel tegenkomt. De eerste Nintendo NESNES gamesDe super nintendo (SNES)SNES gamesControllers Sega consoles Sega gamesPlaystation 2 gamesOude beeldschermenToetsenbordenHele oude pc’s

Je kunt het zo gek niet bedenken en mensen bewaren het. Voor echte oldskool Nintendo fans is de vrijmarkt/ rommelmarkt vaak een ware walhalla van NES en SNES gear. Wat ga jij doen? Fijne Koninginnedag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.