Het is een nieuw jaar, dus weer tijd voor een nieuwe editie van GameKings Live. Dit jaar wordt het evenement op 27 februari in de MustSee bioscoop in Breda gehouden. Afgelopen jaren werden de tofste games rond kerst uitgebracht, maar dit jaar worden ze over het hele jaar verspreid. Lees verder om te zien welke toffe games je sowieso te zien krijgt.

Gamekings Live is een exclusieve preview-show waar publishers samen met de Gamekings de nieuwste games zullen presenteren. Een aantal nieuwe games worden vertoond op een mega groot bioscoopscherm. Niet alleen met trailers, de Gamekings spelen de games ook live! Na afloop van elke demo is er tijd om vragen te stellen aan de publisher of aan de Gamekings zelf. Na afloop en in de pauze zullen een aantal van die games ook speelbaar zijn! Ook de Brievenmaandag Live is een onderdeel van de show, dit is je kans om ze de gekste vragen te stellen!Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de games.De eerste vijf zijn bekend gemaakt, maar er komen er natuurlijk nog meer bij!

Battlefield: Bad Company 2

In Battlefield: Bad Company 2 gaat de B-company de strijd aan met de vijand in kleine dorpjes, de jungle en de ijzige bergtoppen. Er zijn vele voertuigen beschikbaar om in te rijden, waardoor de shooter-gameplay ook erg gebaseerd is op teamwork. Met teams van vier kunnen diverse missies tot een goed einde gebracht worden. Daarnaast wordt het schademodel uitgebreid, zodat schuilen een stuk moeilijker is dan voorheen. Daarnaast kan de speler door middel van samenwerking speciale wapens en upgrades vrijspelen. Bovendien toont EA op GameKings Live een aantal nog nooit vertoonde levels!

God of War III

In God of War III kruip je wederom in de huid van de stoere Spartaanse veldheer Kratos. Gewapend met zijn dodelijke Blades of Athena en nieuwe wapens en vechttechnieken gaat hij samen met de Titanen op weg naar de berg Olympus. Daar wil hij voor eens en voor altijd afrekenen met de oppergod Zeus. Zal hij daarin slagen..?

Metro 2033

Metro 2033 speelt zich af in de toekomst, wanneer de mensheid bijna is uitgeroeid. Dit heeft alles te maken met een groot aantal nucleaire rampen. De speler maakt deel uit van een aantal overlevenden die met zo’n tienduizend man in de metro van Moskou wonen. De metro gangen blijken namelijk als één grote schuilkelder te fungeren. Alsof de ellende nog niet groot genoeg is, dreigt er een nieuwe ramp, de overlevenden worden aangevallen door monsters. Aan jou de taak om de rest van de bewoners van de metro te waarschuwen in een reis die alles behalve veilig is.

Red Steel 2

In Red Steel 2 waan jij je een heuse zwaardvechter en scherpschutter. Je gaat geen gevecht uit de weg. Sterker nog: je daagt met een gerust hart maximaal zes tegenstanders tegelijk uit en kiest zelf hoe je ze te lijf gaat. Met een zwaard of een vuurwapen, aan jou de keuze. Je kunt zelfs kogels afweren met je zwaard, alles is mogelijk!

Heavy Rain

In Heavy Rain kruip je in de huid van verschillende personages. Zo speel je o.a. als Madison Paige, een journaliste die besluit zelfstandig een moord op te lossen, en een vader die op zoek is naar zijn dochter. Heavy Rain is eigenlijk meer een interactieve film waarin jij de regisseur bent en bepaalt hoe het duistere verhaal afloopt.Alles op een rijtje:GameKings LiveMustSee bioscoop BredaVan 11:00 tot 18:00Parkeren: Turfschip garage (onder de bioscoop)Chasseveld (veld voor de bioscoop)Kaarten: €10,60 (exclusief transactiekosten)Zien we jullie daar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.