Eerder deze week konden we al kennis maken met Laura Kempenaar, één van de finalisten van GameQueen gezocht. Vandaag maken we kennis met Shannah Cobet. Ook zij heeft een plaats in de finale weten te bemachtigen, leer haar iets beter kennen!
Zou je je kort voor willen stellen?
Ik ben Shannah Cobet, misschien ook wel bekend als Female-Gamers lid ‘Maauw’. Ik ben 19 jaar oud, woon in IJsselstein (Utrecht) en ben nog studente. In het dagelijks leven houd ik mij uiteraard (veel) bezig met gamen, maar daarnaast doe ik ook nog wat modellenwerk, dit is in de loop van de tijd echt mijn grote passie geworden. Verder ben ik veel op reis, helaas wel binnen Nederland, en breng ik graag tijd door met vrienden.

Wat verwacht je van het toernooi?
Op het moment is het toernooi eigenlijk nog een groot raadsel voor me, maar naast het feit dat er uiteraard een stukje gamen in zit heb ik eigenlijk nog geen idee. Ik verwacht echter wel veel lol en plezier, want ze zullen ongetwijfeld van alles bedacht hebben voor ons.

Neem je ook supporters mee? Zo ja, wie?
Ik wilde eigenlijk wel meer mensen als support hebben, maar helaas zitten de meesten dan op school of op het werk. Mijn moeder gaat in ieder geval wel proberen tussendoor te komen kijken, haar werk is namelijk vlak bij het toernooi, en die zal dan ook wat van haar collega’s meenemen. Ik had het liefst mijn vriendje erbij gehad, maar die heb ik beloofd direct daarna te bellen en hij zal in ieder geval voor mij duimen.

Hoe bereid je je voor op dit toernooi?
De game vooral heel erg veel spelen en er volledig aan wennen, verder laat ik het maar vooral op me af komen.

Wat voor games speel je nog meer?
Op het moment heb ik het vrij druk en game ik helaas wat minder, maar zelf heb ik (samen met mijn vriendje) al behoorlijk wat consoles in het bezit (N64, Gamecube, Wii, PS2, PS3) en dan nog de handhelds (Gameboy Color, NDS, PSP). Mijn voorkeur gaat toch uit naar de Nintendo-serie en de PC wat betreft gamen. Op de PC heb ik ongeveer 2 jaar lang het ‘oh zo beruchte en bekende’ World of Warcraft gespeeld, hier ben ik een paar maanden geleden mee gestopt om Aion uit te proberen. Maar aangezien ik wat minder tijd heb gaat nu mijn voorkeur weer naar de consoles en handhelds, dan heb ik met niemand anders te maken en kan ik het weer uitzetten wanneer ik dat zelf wil zonder dat het invloed heeft op anderen.

Favoriete game ooit?Legend of Zelda: Ocarina of Time, een klassieker die je gespeeld MOET hebben.

Wij bedanken Shannah voor haar tijd en wensen ook haar veel succes tijdens de finale!! De finale vind plaats op woensdag 25 november in V&D in Utrecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.