Onze eigen Guus Meeuwis gaat samenwerken met SingStar! Zijn nieuwste single ‘Laat mij in die waan’ zal vanaf 12 november te downloaden zijn in de SingStore, de digitale winkel van de game SingStar. Maar er is nog veel meer..

Naast de nieuwste single zijn ook andere nummers van Guus Meeuwis te downloaden, Per spoor, Het is een nacht, Ik tel tot 3, Verliefd zijn en Proosten zijn binnenkort ook te vinden in de SingStore en kosten € 1,49 per nummer (inclusief videoclip).Er is nog meer! Maandag 2 november gaat er in de ochtendshow van Edwin Evers (Radio 538) een actie van start waarin jij kans maakt om samen met Guus Meewis op het podium te belanden in de Melkweg en een duet met hem te zingen. Wat moet je doen? Luisteren naar Radio 538 in de ochtend en een lied van Guus Meeuwis live op de radio afmaken. De winnaar wint ook een Playstation3 met SingStar en mag dan op 1 december 2009 samen met Guus een duet zingen tijdens een zeer exclusief SingStar concert in de Melkweg.

Fans mogen een aantal nummers zijn kiezen die Guus tijdens het concert zal zingen en dit kan van alles zijn. Vanaf 5 november kun jij jouw favoriete top 3 covers doorgeven via de website van PlayStation en maak je ook nog eens kans op 2 vrijkaarten voor dit unieke concert op 1 december.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.