Tegenwoordig wordt er steeds meer roze hardware gemaakt voor de vrouwelijke gamer. Zo ook de volgende beauty de Iron Lady headset! Lees snel verder om te zien hoe deze eruit ziet en of het ook echt een aanrader is!De LooksIn een woord: Wauw! De headset is zwart met roze en ziet er ontzettend gaaf uit. Hoewel mijn vriendje me net een marsmannetje vind voel ik me een echte gamer met deze headset op! Ik ben verliefd en wil hem nu al niet meer kwijt!

GeluidTegenover mijn vorige headset (de steelseries neckband siberia wit ) viel me eerst het geluid een kleine beetje tegen. Een mp3-tje wat ik afspeelde klonk iets scheller maar na een paar minuten hoorde ik al geen verschil meer. Met gamen is het dan ook een super headset. Bij het spelen van een potje counterstrike was het dan ook zo dat ik fijn alles luid en duidelijk hoorde!

MicrofoonEen apart iets is dat het microfoontje los zit. Hij zit wel vast aan de bedrading van de headset maar je moet hem vastmaken aan iets. Dit kan aan je kleding of aan de bedrading of als ik hem niet gebruik en het microfoontje zit in de weg dan maak ik hem wel eens vast aan de headset zelf. Ook de microfoon werkt erg duidelijk. Natuurlijk voor een gaming headset ook wel nodig! Op ventrilo ben ik goed te verstaan wat natuurlijk nodig is bij het spelen van shooters.

ConclusieIk vind het een hele fijne headset, en al helemaal om te gamen! Hij zit lekker, daarbij ziet deze headset er ook nog eens leuk uit! En doordat hij heel fijn zit en mijn oren afdekt kan ik als ik even lekker ongestoord wil gamen en dan bedoel ik ook echt ongestoord gamen ! Ik heb geen last van de geluiden buitenaf! En dan te bedenken dat ik vroeger een hekel had aan roze , ben ik nu fan van roze en steelseries!

Informatie op een rijtjeWebsite steelseries: http://www.steelseries.comKosten: €64,99Ook verkrijgbaar in de kleuren: Rood, Wit en Zwart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.