EA heeft meer informatie losgelaten omtrent de online opties van The Sims 3. Zo krijg je bij aankoop van de game een aantal SimPoints (ten waarde van ongeveer (€6,70). Met SimPoints kun je allerlei kleren, meubels en voorwerpen kopen in de Sims 3 Winkel voor in de game. Is dit niet genoeg voor jouw modebewuste simsleven? Dan kan je altijd extra Simpoints kopen. SimPoints zijn verkrijgbaar in aantallen van 500, 1000 en 2000.

Een andere online optie is de Game Launcher. De Game Launcher zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van nieuwe Sims 3 downloads en uploads. Ook zullen jouw Sims foto’s en videos hier uitgestald zijn.Zodra er een nieuwe collectie in de winkel ligt of er ergens speciale promoties te vinden zijn is dat op de Game Launcher te vinden.Verder zal de Sims 3 site op 4 juni (tenzij je de Amerikaanse versie neemt) veranderen van een marketing site naar een community en product site voor het spel. Op de site kunnen spelers hun content met anderen delen en het eventueel doorlinken naar hun blogs en sites.

Naast dat zal de site nog een paar extra features bevatten waaronder The Exchange, Create a Movie and Create a Story en My Page and My Studio.Bij The Exchange (de uitwisseling) worden de beste en populairste downloads in de spotlights gezet en is te zien wat andere spelers jou aanbevelen te downloaden.Bij Create a Movie and Create a story (maak een film en maak een verhaal) kunnen spelers films en verhalen maken en deze vervolgens delen met vrienden. Uiteraard kunnen de creaties ook embedded worden op andere sites.

Tot slot hebben spelers bij My Page and My Studio (Mijn Pagina en Mijn Studio) een overzicht van hun creaties en kunnen ze de profielpagina eventueel veranderen. Daarnaast kunnen spelers hier een blog maken en een avatar samenstellen. De Sims 3 komt 4juni in Nederland uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.