SouthPeak Games heeft een nieuwe, gratis demo op de Nintendo Channel van de Wii gezet. De demo is de DS game Ninjatown en bevat de eerste 6 mappen van ontwikkelaar Venan Entertainment. “Spelers kunnen een glimp opvangen van de diepgang en strategie in het spel terwijl ze tegen Wee Devils vechten met hun speciale Ninja vaardigheden.”Kijk bij Read The Rest waar de game over gaat.

 

 

 

 

 

Wee Ninjas leven rustig en vredevol in Ninjatown totdat Dino Slug Feroshi regelmatig voor de grap vanaf de top van de vulkaan Mount Feroshi vuur spuugt. De Wee Ninjas vrezen hem en offeren hem daarom pittig eten.Naast de onrust van de vulkaan leven Wee Devils in het donkere bos. De Wee Devils staan onder commando van Mr Demon, het meest gevaarlijke wezen van heel Shawnimaland. De Wee Devils proberen Wee Ninjas in het donkere bos te lokken met suikersiroop.

Wat er daarna gebeurt mag je zelf invullen.Natuurlijk pikken de Wee Ninjas dit niet. Met behulp van vaardigheden als Stealth Hugs en Candy Smoke Bombs gaan ze proberen een eind te maken aan het onheil en Ninjatown weer helemaal veilig te maken.Bekijk hier het filmpje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.