Het einde van het jaar nadert en dan is het weer tijd voor lijstjes! De afgelopen jaren hebben we aan het einde van het jaar onze beste games lijstjes gedeeld die we hebben voorzien van een Pink Prize! In dit eerste deel neem ik de beste games die een 8.0 of hoger hebben gekregen met je door.

Tijdens het bekijken van alle reviews die we in 2017 hebben geschreven kon ik niet één onvoldoende vinden! Er waren wel twee games die een 6.0 hebben gescoord, het laagste cijfer dat we in het afgelopen jaar hebben uitgedeeld.

Het gaat om de volgende twee titels:
* Star Wars Battleground (PS4) 6.0
* Pressure Overdrive (PS4) 6.0

Dat vonden wij dus de twee slechtste titels gezien de magere voldoende die ze hebben gekregen. Heel veel games hebben we wel een voldoende gegeven waarbij er een aantal een Pink Prize hebben mogen ontvangen. Een game krijgt een Pink Prize als deze een 8.0 of hoger scoort. Ik moet wel zeggen dat het resultaat een beetje magertjes is, wellicht zijn wij strenger geworden? Of zijn er gewoon niet de aller-beste games uitgegeven in 2017 (op een enkeling na natuurlijk!)

In elk geval kan je hier de lijst bewonderen van de games met een 8.0 of hoger.

8.0
* Football Manager 2018 (PC)
* Mario + Rabbids Kingdom Battle (Switch)
* Mages of Mystralia (PS4)
* Poochy & Yoshi’s Woolly World (3DS)
* Locoroco Remastered (PS4)
* De Sims 4: Stedelijk leven (PC)

8.3
* De Sims 4 Vampieren (PC)

8.4
* FIFA 18 (PC)
* Yooka & Laylee (PS4)

8.5
* Putty Pals (Switch)
* Layton Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot (3DS)
* Diablo III: Rise of the Necromancer (PC)
* Tekken 7 (PS4)

8.8
* Cuphead (Xbox One)

Morgen kan je de games bewonderen die je dus echt in je bezit zou moeten hebben, deze hebben een 9.0 of zelfs hoger gekregen! De echte toppers van 2017!

Written by

LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3