Nu Sinterklaas inmiddels weer is vertrokken met zijn stoomboot, is het tijd om ons klaar de maken voor de komst van die andere oude bebaarde kerel; de Kerstman! Om jullie wat inspiratie te geven, hebben we een aantal cadeau tips en daarbij denken we ook aan de wat oudere kindjes (of jullie zelf). Vandaag zijn de The Witcher liefhebbers aan bod. Zoek je nog wat Witcherigs, dan ben je hier op de juiste plaats.

Tijdens de 12 Days of Witchmas in de CD PROJEKT RED Gear Store, zijn er talloze producten afgeprijsd en perfect om hier eens doorheen te neuzen. Deze actie geldt tot en met 12 december, dus wees er snel bij. Natuurlijk hebben we ook bij andere webwinkels gekeken voor inspiratie en een aantal tips opgesteld.

The Witcher boekenset

Heb je de games gespeeld, de Netflixserie bekeken, maar nog niet de boeken gelezen? Dan is er nu een mooie boekenset verkrijgbaar via BOL.com, waarin alle boeken van The Witcher (geschreven door Andrzej Sapkowski) zijn opgenomen. Ben je trouwens benieuwd in welke volgorde je ze moet lezen? Bekijk dan hier ons Witcher voor beginners-artikel.

De The Witcher boekenset is verkrijgbaar via BOL.com voor € 49,95.

The Witcher X Doughnut laptoprugzak

Deze laptoprugzak is ontworpen met de moderne Witcher in gedachten en gemaakt in samenwerking met Doughnut, wat een duurzaam rugzakmerk is. Naast een 15 inch laptop, kun je heel je wandeluitrusting, Gwentkaarten en bestiarium in kwijt. De rugzak is 27.5 cm breed, 16.5 cm diep en 39 cm hoog.

De rugzak is exclusief verkrijgbaar bij de CD PROJEKT RED Gear Store, nu voor € 75,00 (in plaats van € 130,00).

The Witcher Wolf School barmat

Zoek je toevallig nog een barmat, of ken je iemand die er heel goed één kan gebruiken? Dan is dit misschien wel de perfecte barmat. Gemaakt van 100% zacht PVC rubber en met afmetingen van 6 cm bij 35.6 cm is dit de ideale mat voor het maken van cocktails of andere potions. Sowieso dat deze is goedgekeurd door Geralt!

De barmat is exclusief verkrijgbaar bij de CD PROJEKT RED Gear Store, nu voor € 10,00 (was € 35,00).

The Witcher Official Cookbook

Wie houdt er nou niet van lekker eten? Dit Witcher kookboek staat vol met talloze recepten, die geïnspireerd zijn door de Witchergamers. Van stevige tavernegerechten en versterkende drankjes tot aan weelderige banketten voor feesten met vrienden. Anita Sarna en Karolina Krupecka, de makers van een food blog genaamd Nerds, hebben flink hun best gedaan om deze Witcherse smaken over te brengen in een aantal bijzondere recepten.

Het Witcher kookboek is verkrijgbaar via BOL.com voor € 36,75.

The Witcher 3: Wild Hunt game (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X)

Voor degenen die de serie hebben gezien en ook van gamen houden, dan zijn er natuurlijk nog de The Witcher-games om te ontdekken. The Witcher 3: Wild Hunt is voor alle platforms beschikbaar en het perfecte cadeautje voor onder de boom. Het risico is wel dat je degene waar je het cadeautje aan geeft, voor de komende tijd kwijt bent, in deze wondere virtuele wereld.

The Witcher 3: Wild Hunt – Game Of The Year Edition voor PlayStation 4, via BOL.com voor € 22,00.

The Witcher 3: Wild Hunt – Game Of The Year Edition voor Xbox One, via BOL.com voor € 21,09.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition voor PlayStation 5, via BOL.com voor €28,00.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition voor Xbox Series X, via BOL.com (externe partner) voor €33,95.

Witcher telefoonstandaard

Ben jij – of degene aan wie je een cadeautje wilt geven – ook altijd je telefoon kwijt? Dan is dit wellicht het perfecte cadeau voor onder de boom, namelijk een The Witcher telefoonstandaard.

De telefoonstandaard is exclusief verkrijgbaar bij de CD PROJEKT RED Gear Store, nu voor € 15,00 (was € 25,00).

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.