Na inmiddels al een paar keer uitgesteld te zijn geweest, ziet het er naar uit dat Cyberpunk 2077 nu toch echt gaat komen en de nieuwe releasedatum van 10 december gaat halen. Sterker nog, verschillende winkels hebben al promotiemateriaal mogen ontvangen om zich klaar te maken voor de release.

Een oplettende Reddit-gebruiker heeft opgemerkt dat op de kartonnen hoes van de game staat aangegeven dat de game op twee blu-ray discs wordt uitgebracht. Dit betreft wel de PlayStation 4-variant. Daarnaast staat op de achterkant van de verpakking dat de game op zijn minst 70 GB aan ruimte vereist.

Foto’s zijn gemaakt door Reddit-gebruiker u/Mikeymorphin

Dat Cyberpunk 2077 een behoorlijke game zou worden, dat is inmiddels geen verrassing. Het project was zo ambitieus, dat de releasedatum een aantal keer op zich heeft moeten laten wachten en er flink wat uitgesteld is.  Zo is de game van de oorspronkelijke april-release naar september, naar november en uiteindelijk december uitgesteld.  Daarnaast kwam ook nog eens bij kijken dat Cyberpunk 2077 speelbaar moest worden gemaakt voor PC, maar ook voor zowel de huidige, als de nieuwe generatie consoles. Dat betekent dat het team wel 9 verschillende versies van de game moet testen en daar was meer tijd voor nodig.

Enfin, het ziet er eindelijk rooskleurig uit voor spelers die al zo lang zitten te wachten Cyberpunk 2077. Wel is dus aan te raden om alvast wat ruimte vrij te maken op je console, aangezien de game sowieso 70 GB aan ruimte zal innemen.

Cyberpunk 2077 is een open-wereld-game, dat actie en avontuur combineert. De game speelt zich af in het futuristische Night City, een megalopolis dat geobsedeerd is door macht, glamour en lichaamsmodificatie. Jij speelt V, een huurling die uit is op een unieke implantaat dat de sleutel tot onsterfelijkheid zou zijn. Je krijgt de mogelijkheid de cyberware, vaardigheden en speelstijl van jouw personage aan te passen en de grote stad te verkennen, waarin jouw keuzes het verloop van het verhaal beïnvloeden, alsook de wereld om je heen.

De game zal worden uitgebracht op 10 december, op PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en Google Stadia.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.