CD Projekt RED zit niet bepaald stil. Zo is de Poolse ontwikkelaar naast het afronden van Cyberpunk 2077 ook nog steeds druk bezig om GWENT: The Witcher Card Game te voorzien van nieuwe content. Op 8 december zal er een nieuwe uitbreiding voor het online kaartspel uitkomen, namelijk Way of the Witcher.

In een wereld die getergd wordt door verschrikkingen en monsters, had de mensheid dringend een nieuw soort wapen nodig om het tij te keren. Professionele monsterjagers, ofwel Witchers,werden het leven in geroepen, om deze monsterlijke verschrikkingen te verslaan en de mensheid hiervan te redden. Deze Witchers zijn van origine gecreëerd door de ingenieuze tovenaar Alzur en zijn door middel van mutaties buitengewoon sterk, snel en wendbaar. Verschillende scholen werden opgericht om Witchers te trainen en hun kennis over te dragen aan nieuwkomers. Hoewel sommigen van hen waren voorbestemd om de legendarische helden en beschermers van de mensheid te worden, zijn sommigen precies datgene geworden waar tegen ze moesten vechten.

Van machtige tovenaars tot huiveringwekkende mutanten en van ervaren Witchers tot bloeddorstige monsters, de uitbreiding Way of the Witcher brengt allerlei verschillende nieuwe kaarten met zich mee. Nieuwe locaties zullen toegevoegd worden, alsook allerlei nieuwe speciale kaarten. De uitbreiding brengt 10 kaarten per factie met zich mee en 10 neutrale kaarten, die allemaal klaargestoomd zijn om toe te worden gevoegd aan welk deck dan ook.

GWENT: Way of the Witcher is nu vooruit te bestellen via de GWENT-website, in twee verschillende pakketten die elk weer andere extra’s met zich meebrengen:

Alzur’s Pre-Order Pack:

  • 25 Premium Way of the Witcher kegs
  • Alzur’s Laboratory board
  • Alzur – Premium Neutral Card

Extraordinary Pre-Order Pack:

  • Way of the Witcher shapeshifting cardback
  • 10-level boost in Alzur’s Journey

Deze packs zijn ook verkrijgbaar als een combo-aanbieding.

GWENT is het kaartspel dat afkomstig is uit de immens populaire role playing game The Witcher 3. Het is een tactisch kaartspel, dat op snel tempo gespeeld kan worden en waarbij twee legers tegen elkaar “vechten” op het slagveld. In kaartvorm dus. Door andere potjes te winnen, krijg je weer nieuwe kaarten waarmee je je deck kunt uitbreiden en nog sterker kunt maken.

GWENT: The Witcher Card Game is momenteel gratis verkrijgbaar voor PC (via GOG en Steam), Android- en iOS-apparaten.

Bekijk hier de trailer voor GWENT: Way of the Witcher:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.