Waar er voorheen alleen grote uitbreidingen en kleine accessoires pakketten uit zijn gekomen, hebben we bij De Sims 4 drie verschillende types. Zo zijn er accessoires pakketten, Game Packs en Uitbreidingen.

Onder de categorie Game Packs vallen de volgende uitbreidingen…
In de natuur,
* Wellnessdag,
* Uit eten,
* Vampieren,
* Ouderschap,
* Jungle Avonturen,
* StrangerVille,
* Magisch Rijk.

Alena: Ik kan niet zo goed kiezen tussen Jungle en Ouderschap, ik vind beide eigenlijk wel leuk. Maar als ik gewoon kijk naar waar ik het meeste mee doe is het toch het ouderschap pakket, die zit natuurlijk meer verweven in het spel. Ik vind het ook altijd heel leuk om echt gezinnen te maken, zelfs als ik me voorneem om een Sim single te houden kom ik toch altijd weer in de verleiding ome en gezinnetje te stichten. Eerder ging ik wel veel op avontuur, maar tegenwoordig iets minder. Toch zou ik dat weer meer moeten doen! Ik heb vast nog lang niet alles ontdekt. Met de packs StrangerVille en Magisch Rijk heb ik niet zoveel en die heb ik naar aanleiding van de reviews dan ook niet gekocht.

Patricia: De Game Packs zijn wel heel erg leuk hoor! Om dan eentje uit degene die al zijn uitgekomen te kiezen is nog best lastig. Misschien moet ik beginnen met degene die ik het minste leuk vind, dan kom ik misschien makkelijker tot een keuze. Mijn minst favoriete zijn In de natuur, Vampieren, Ouderschap, StrangerVille en Magisch Rijk.

Dan blijven er nog drie pakketten over Wellnessdag, Uit eten en Jungle Avonturen! Uit deze drie kies ik dan Jungle Avonturen. Het op reis gaan met Sims is toch wel leuk om te doen. De omgeving ziet er echt fantastisch uit. Telkens als je een jungle in gaat krijg je een nieuw verhaal en het ontdekken van de oude ruïnes vind ik ook wel leuk om te doen en te ontdekken.


Welk Game Pack is jouw favoriet?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.