Waar Is Wally? Heerlijk om naar die zoekplaten te kijken en uitgebreid te bestuderen op zoek naar het bebrilde mannetje met rood-wit gestreept shirt. Digitale zoekspelletjes zijn natuurlijk ook uitdagend en Hidden Through Time is nét even een tikkeltje anders.

Ga langs bij de dino’s, bezoek de ridders in de middeleeuwen of buurt bij de indianen; in deze reis door de eeuwen kom je overal. Speel als het ware verstoppertje met items die je dient te zoeken. Een hidden objects-game, maar dan zoals gezegd nét even een tíkkeltje anders.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onderstaand de trailer:

In Hidden Through Time is het de bedoeling dat je in super schattig getekende omgevingen uit de geschiedenis op zoek gaat naar voorwerpen. In bijvoorbeeld zoekboeken of de standaard hidden objects- games liggen deze in feite voor je neus (goed zoeken is wel noodzakelijk), maar hier zijn ze verstopt. Dankzij cryptische hints ontdek je de geheimen en dus de objecten waar je naar op zoek bent. Wanneer je genoeg voorwerpen hebt gevonden mag je door naar de volgende fase en dus naar een volgend tijdperk in de geschiedenis. Zodoende baan je, je een weg door alle vier de grote tijdperken.

Wil je meer? Wil je zelf aan de slag? Ook dat is mogelijk, wat via een heuse editor kun je helemaal zelf levels maken en deze delen via de cloud,zodat deze door andere spelers gespeeld kunnen worden. Laat je creatieve geest dus de vrije loop. Ben je nu niet zo creatief ingesteld, dan kun jij natuurlijk wel gewoon de levels die gecreëerd zijn door andere mensen van over de hele wereld ontdekken, spelen en beoordelen.

Hidden Through Time is vanaf 12 maart verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PS4, Xbox, Steam, IOS en Android.

© Crazy Monkey Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.