Een heuse speurtocht door de geschiedenis heen a la Where’s Wally. Zo omschreven we destijds Hidden Through Time. We mochten hem destijds reviewen en hij scoorde een prachtige 8.6. De review kun je hier teruglezen. Drie jaar later is de game terug met een tweede deel getiteld Hidden Through Time 2: Myth & Magic.

De succesvolle game waarin je op zoek gaat naar verborgen items kon op veel lof krijgen. Het is dan eigenlijk ook niet geheel onverwacht dat er nu een tweede deel aangekondigd is. Opnieuw kun je kleurrijke handgetekende speelvelden verwachten met vele details terwijl je tegelijkertijd een reis door de geschiedenis maakt.

Bekijk de trailer hier:


Waar we in het eerste deel nog langs het Stenen Tijdperk en de Middeleeuwen gingen in de geschiedenis wordt je nu mee teruggenomen naar een heel ander deel uit de historie. Je gaat op een betoverde reis vol mythische wezens en legendarische verhalen. Opnieuw is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan en de mooiste levens te bouwen en deze door alle andere fans te laten spelen.

Uiteraard hebben de makers voor het tweede deel alles uit de kast gehaald en zijn de beelden en het geluid verbeterd. Daarnaast worden er nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd om de eigen werelden die je creëert nog interessanter te maken. Zelfs tot in de kleinste details kun je je eigen levels maken. De focus ligt dan ook op het costumizen van jouw eigen creaties en deze te delen met de rest van de wereld. Uit de trailer blijkt dit ook al zeer zeker.

Hidden Through Time 2: Myth & Magic zal later dit jaar verschijnen voor de Steam, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Android en iOS.

© Rogueside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.