De zon begint al mooi door te komen, het is nog wel een beetje koud, maar met de tijd wordt het warmer. Dat betekent lekker op avontuur en leuke dingen doen! Waarom zou je binnen willen zitten, als wij geeks af en toe vitamine D willen opsnuiven?

Wij sturen jullie deze maand richting Utrecht en omstreken om leuke geek spots te verkennen. Ben jezelf helemaal into Pokemon, dan ken je waarschijnlijk al de shop PokéFamily? Een shop die alles verkoopt omtrent Pokémon. Van plushes, board games, card games, totebags en nog veel meer.


Voor coding en tweaking, retro games spelen en nieuwe mensen leren kennen. Dan ga je Awesome Space leuk vinden. AwesomeSpace is een inspirerende plek om het volgende niveau van Awesome te bereiken.
Voor jou, je familie, vrienden, crew of organisatie. Het verenigen van digitale gemeenschappen maakt de wereld een betere plek. AwesomeSpace is gebouwd door oude technologieliefhebbers, zoals jij, om deze missie te ondersteunen. Ze organiseren regelmatig events, dus check even hun website voor leuke gatherings.

Voor de museumliefhebbers heeft Utrecht het Nijntje museum om even te relaxen of terug te gaan naar je innerlijke kind. Wie vindt Nijntje nou niet leuk. Het is wel meer voor kids, dus dit is meer voor de geeky moeders en vaders onder ons. Play-In is een knusse maar fijne arcade-hall in Utrecht. Als je niet zo een zin heb in de vele grote arcade-hallen in Nederland. Er is ook een indoor trampoline-park, VR en een Escape Room. Voor als je wilt afwisselen van gaming-ervaringen.

Ik heb ze al eerder aangekaart in onze eerste blog, maar als je nog niet de prive bioscoop The Anything heb geprobeerd in wijk bij Duurstede dan mis je wat. Lekker van alles eten in een ruimte alleen voor jou en je vrienden en of je geliefde.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, check dan de website voor meer geek spots bij jou in de buurt.

April 2023 Events
We laten je niet hangen voor leuke geeky event aanbeveling in Nederland in de maand April.

EventDatumStadSoort event
Prutz-LanApril 7-10, 2023MidwoudLAN Party
Dennis Menheere SigningApril 8, 2023AmsterdamComic Signing
TomoconApril 15-16, 2023BerghemAnime Convention
VoughtCon 2April 21-23, 2023LondonThe Boys Events
Eindhoven Game FestivalApril 22, 2023EindhovenFestival
Anime Music FestivalApril 28, 2023TilburgConcert
Voor meer geek events klik hier.
Geschreven door Joëlla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.