Met deze eerste editie van leukste Geeky Shops in Nederland beginnen wij bij één van de drukte regio’s van Nederland met de meeste geeky shops, Noord Holland. En om jullie nog enthousiaster te maken hebben we bij aantal geek spots een kortingscode bijgevoegd om het nog leuker te maken.


Bij Lightning VR ervaar je de magie van Virtual Reality, waar je in een ruimte van 600 m2 vrij rondloopt met je (nep)wapen in je handen en je teamgenoten. Vecht samen met je team tegen hordes zombies in Overrun Stage 1 en 2 of red de wereld van een Alien invasie in Strik Team Delta. Speel minigames op de VR Stations in de Lobby, of pak even een chill moment in onze lounge area als je te moe bent van het schieten van alle zombies, of geniet van een welverdiend drankje aan onze bar.
En om je bezoek nog leuker te maker bieden wij van Find Geek Spots een korting van 20% bij elke bezoek bij hun. Gebruik de code: FINDGEEKSPOTS20

Nadat je helemaal uitgeput bent bij Lightning VR kan je chillen bij een video game hotel genaamd The Arcade Hotel met een gaming room, gaming PC room, om rustig te trainen met je team  of gewoon lekker te gamen. Er is een retro console aanwezig in elke kamer. Ben je meer een comic geek dan kan je in de lobby kiezen uit verschillende titels uit hun comic bibliotheek. Pak een drankje bij de bar en geniet van een chille dag gaming, retro en goed gezelschap.


Wil je meer connecten met andere mensen of nieuwe geeky friends maken dan is Funbase de plek voor jou. Er is meer dan 230 m2 aan speelruimte om te verkennen! Denk aan een bordspellen bibliotheek om iets uit te kiezen, een LAN party set up, een ballenbak om in te duiken, of gewoon chill LEGO bouwen op de bovenste verdieping en tot rust komen. Funbase is de perfect set up om nieuwe mensen te leren kennen en jezelf terug trekken als je dat wil.Alles kan, niks moet.

Wil je even terug in de tijd en toch bordspellen spelen? Dan ga je de Armoury bar leuk vinden. Armoury bar is een taverne in middeleeuwse stijl voor gamers uit alle lagen van de bevolking. Zij hebben bordspellen, videogames, thema snacks en wekelijkse evenementen om op elk moment stoom af te blazen. Gooi de dobbelstenen en laat Armoury bar jouw bestemming zijn.


The Anything is een beetje uit de richting, maar ik vind wel dat het genoemd moest worden. Vooral hoe het straks met Valentijn wordt. Met The(Any)Thing kijk je waar en wanneer je maar wilt naar je favoriete bioscoopfilms in een luxe privébioscoop. Denk aan een luxe elektrische lounge stoel waar je samen met je partner of vrienden kan zitten en eten op demand kan bestellen. En nee, zeker niet alleen popcorn, maar frietjes, soep, salade, snacks, milkshakes en nog  veel meer.
Je kan ook Anime films kijken in hun mini zalen. Ze hebben een opstelling van twee personen envijf personen. Als je indruk op iemand wilt maken dan is deze geek spot de spot!

Twee van mijn favorieten arcade hallen in Amsterdam moet ik natuurlijk vermelden. Allebei zijn ze uniek met wat ze bieden. Mollys Arena is een moderne Arcade Hall met een ramen bar en Japanse Fluffy Pancakes. Van vegan ramen tot de authentieke kip ramen zijn om de smullen maar de Fluffy pannenkoeken zijn een must om te proberen. Naast nieuwe arcade kasten die dagelijks worden schoongemaakt hebben zij een hoekje met Anime merchandise. Met een volle buik en lege portemonnee loop je weg bij Mollys Arena.

En natuurlijk Blast Galaxy waar je als Millennial baby nostalgie beleefd met hun retro arcade kasten. Wat Blast Galaxy goed doet is dat je maar 15 euro als entree betaald en je alle games kan spelen die ze te bieden hebben. Dus geen euro munten meer in elke kast gooien. Nu kan je je game eindelijk uitspelen. Naast een leuke speel ervaring hebben zij ook een lekkere bar met thema drankjes en goed eten.


Geschreven door Joëlla.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.