Een liefdesbrief aan zorgmedewerkers, zo omschreven we Fall of Porcupine eerder op deze website. Hier kun je het artikel nog even op je gemakje teruglezen. De eerste blik op de game zorgde al voor warme gevoelens, én de ontwikkelaars hebben nu heel mooi nieuws: voor zorgmedewerkers wordt de game helemaal gratis.

In Fall of Porcupine maken we kennis met Finley, een zorgmedewerker die werk en privé maar slecht weet te combineren. Een bekend gegeven voor een ieder die in de gezondheidsindustrie werkt. Als je dus in de gezondheidszorg werkt en wel van een leuke game houdt dan hoef je alleen maar een aanvraag te doen. Helaas is het aanbod wel enkel voor Steam-spelers woonachtig in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Waarom plaatsen we dit dan toch op Female-Gamers.nl? Omdat het gebaar natuurlijk fantastisch is én omdat de game absoluut meer aandacht verdient.

  
Daarnaast is er nog meer mooi nieuws over Fall of Porcupine te melden, want dat er hoge verwachtingen van de game zijn is inmiddels wel duidelijk. Je kunt namelijk op alle platforms een voorproefje krijgen met de gratis demo “The Last Days of Summer”, al meer dan 100.000 mensen wereldwijd gingen je voor. Ervaar de prachtige esthetiek, krijg alvast feeling met hoe de game werkt en vang alvast een beetje op van het aangrijpende verhaal. Heb je het helemaal warm gekregen na het spelen van de demo, dan kun je alvast uitkijken naar meer schattigheid, want een tweede demo verschijnt in februari.  

Fall of Porcupine verschijnt in 2023 voor de PC (via GOG en Steam), Nintendo Switch, Xbox One en Series X | S en PlayStation 4 en 5. Vanaf 30 augustus is er een gratis proloog verkrijgbaar via Steam, de PlayStation en Nintendo Switch.

 © BUNTSPECHT.GAMES
© Assemble Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.