Inmiddels is het wel duidelijk: ondergetekende is dol op Coop-games. Er is een (gloed)nieuwe op de videogames-markt, namelijk Shakes on a Plane! Hoewel gloednieuw, voor de Xbox en PlayStation-bezitters dan. Nog beter nieuws: hij is nu al verkrijgbaar. “That chicken had better not be served cold! Overcooked style multiplayer mayhem, 30,000 ft in the air!” Deze gaat absoluut op de wishlist!

Attentie passagiers! Zet uw stoelen weer rechtop, maak uw veiligheidsgordels vast en bereid u voor op een aantal gekke capriolen! De oneliner maakt het allemaal duidelijk in één zin. Multiplayer chaos hoog in de lucht op een Overcooked-manier. Zeg je Overcooked? Dan zijn we er natuurlijk als de kippen bij.

Bekijk de doldwaze trailer hier:Assemble Entertainment en ontwikkelaar Huu Games brengen met Shakes on a Plane een game die zich in de wolken afspeelt. Aan jou de taak om in een jet set hamburgers en shakes te serveren aan zeer ongeduldige en hangry passagiers om duizenden meters in de lucht.

Met maar liefst drie vriendin ga je een culinaire ervaring in een chaotische omgeving tegelijk. Aan het eind van ieder level krijg je een “How Was Your Flight Today”- enquete waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat je probeert de 5 sterren te scoren. Heb je passagiers die dermate brutaal zijn? Geef ze dan gerust een enkeltje luchtsluis – dit is de standaardprocedure bij alle luchtvaartmaatschappijen.

Passagiers die je kunt verwachten zijn er in allerlei soorten en maten, van huilende baby’s tot irritante dronkaards tot ongeduldige business classers. Houdt het hoofd koel en zorg ervoor dat de passagiers tevreden zijn met heerlijke lekkernijen en smakelijke drankjes.

Shakes on a Plane is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en X | S en Playstation 4 en 5. Geen Xbox of Nintendo Switch? Geen nood, want de game was eerder al verkrijgbaar voor de PC (via Steam) en Nintendo Switch. Durf jij je op te laten sluiten in een metalen buis hoog in de lucht vol hangry passagiers?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.