Prachtige, handgetekende werelden zijn we allemaal gek op. Greak: Memories of Azur is een nieuwe platformer van Team 17 (een zeer populaire uitgever onder de Female-Gamers en bekend van o.a. Overcooked) en staat garant voor veel pracht en praal.

Maak kennis met Greak, Adara en Reydel, drie broers en zussen die een zeer belangrijke taak hebben gekregen, namelijk ontsnappen aan de kwaadaardige invasiemacht van de Urlags. Ieder personage heeft zijn / haar eigen unieke vaardigheden die van groot belang zijn in het gevecht tegen het kwaad.

Uiteraard zal de opdracht niet gemakkelijk zijn, want het is van groot belang dat je continue afwisselt tussen de karakters om de vijand zo snel en goed mogelijk te kunnen verslaan en door de omgeving te navigeren en Azur te ontvluchten. Greak heeft behendigheid en aanpassingsvermogen, Adara bezit magie en Raydel is een enorm sterke vechter. Samen heeft het trio met al deze vaardigheden een enorme uitrusting tot hun beschikking.

Krijg alvast een fijn voorproefje met de volgende aankondigingstrailer:

Geniet van een interessant verhaal, in een uiterst mooie handgetekende omgeving, waarin familie en het gevoel van thuis een zeer belangrijke rol spelen. Los daarbij ingewikkeld puzzels op door gebruik te maken van de speciale vaardigheden van de broers en zus. Het is redelijk uniek dat je met drie karakters tegelijk kunt spelen en steeds dient te wisselen tussen de drie om de puzzels en dus het verhaal te kunnen voltooien en de wereld te redden van die nare Urlags.

Greak: Memories of Azur wordt op 17 augustus uitgebracht voor de Nintendo Switch, PlayStation® 5, Xbox Series X|S en PC. Ga jij de game spelen? Twijfel je en heb je een Nintendo Switch? Download dan zeker even de demo voor een leuk voorproefje.

© Team17
© Navegante Entertainment 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.