Cat Café Manager komt naar de Nintendo Switch!!! Heugelijk nieuws natuurlijk, want wie wil er nu niet zijn of haar eigen café openen vol poezelige kleine vriendjes?! Miauw!

Wachten duurt lang, zeker wanneer je enorm uit kijkt naar een game. In 2020 hadden we de game al gespot en waren onze pijlen al op deze poezelige game gericht (zie hier). Nu is er eindelijk meer nieuws te vertellen, want de game komt ook naar de Nintendo Switch.

Bekijk de trailer hier:

Open dus je eigen kattencafé, breidt het uit, vul het met katten en trek klanten aan. Wanneer je niet in het echte leven een kattencafé kunt openen, kom je absoluut aan je trekken met een simulatie-versie. Het draait er om dat je in Caterwaul village het café van je oma gaat restaureren. Het krioelt in de omgeving van de zwerfkatten en deze hebben allemaal recht op een fijn huisje waar ze tot in de eeuwigheid geaaid kunnen worden en liefde kunnen krijgen. Overigens is er ook een mysterieuze zwarte kat die de straten een beetje onveilig maakt en daar wil je natuurlijk ook het nodige van weten.

Verder gaat het er in het café aan toe zoals in ieder ander café: lekker inrichten en natuurlijk personeel aan het werk zetten. Immers komen er zonder bezoekers die de nodige versnaperingen bestellen geen inkomsten binnen. Hoe anders moeten de poezelige viervoeters aan hun eten komen. Kortom er valt genoeg te beleven in Caterwaul Village.

Cat Café Manager is ontwikkeld door het Nederlandse Roost Games en je kunt hem nu al wishlisten op Steam.  Een Nintendo Switch release komt er dus ook aan, maar we zullen toch nog even geduld moeten hebben tot waarschijnlijk het tweede kwartaal van 2022. Wij zijn echt reuze benieuwd! Purr-fect!!

© Roost Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.