Niet zo heel lang geleden hebben we de topper Hidden Through Time mogen reviewen. Een avontuur vol verborgen voorwerpen a la Where’s Wally van Belgische makelij. De review kun je hier nog even teruglezen. Heb je de diverse tijdperken al volledig ontdekt? Dan hebben we goed nieuws, want de eerste DLC van Hidden Through Time zet koers naar de Vikingen!

Heb je de mysteries van de vier eeuwen al ontdekt? Heb je alles al ontdekt in de Pre-historie, het Oude Egypte, het Wilde Westen en Middeleeuwse kastelen? We gingen er rap doorheen en er viel een leegte na het “uitspelen” van Hidden Through Time. Natuurlijk schreeuwden we om meer! Onze gebeden aan goden als Thor zijn gehoord, want we worden getrakteerd op een heuse DLC in de vorm van ‘Viking Tales’. We zetten koers naar het tijdperk waar de Vikingen de dienst uitmaakten. Het Valhalla komt naar je tijdlijn!

Ontdek de verhalen van de Vikingen in maar liefst 10 nieuwe handgetekende levels en maar liefst 400 nieuwe objecten om te vinden of mee te spelen. Vikingclans, Noorse goden en zelfs elfen zul je op je zoektocht tegenkomen. En aangezien je nooit teveel content hebt kun je alle Viking-items ook gebruiken in de editor-functie om de tofste Viking-scenario’s te maken en te laten oplossen door medespelers.

Ga dus mee met Clicky op zijn longship en zeil naar Scandinavië en ontdek zelf of de eeuwenoude mythen waarheid zijn. Zet je Vikinghelm op en laat het plunderen maar beginnen! Overvallers, gevleugelde valkyries en kolossale reuzen passeren de revue.

De DLC van Hidden Through Time Viking Tales is nu hier beschikbaar op Steam voor een zeer schappelijk prijsje.
Heb je de DLC nu niet tot je beschikking? Dan is het alsnog mogelijk om de Viking-creaties van anderen online te kunnen spelen om toch te kunnen genieten van de extra content.

© Crazy Monkey Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.