Gisteren kondigde EA en Maxis de twee Kits van het Sims seizoen aan, De Sims™ 4 Riviera Retreat Kit en De Sims 4 Knusse Bistro Kit. Deze twee Kits zijn de eerste van het Make Your Move seizoen waar we onlangs over schreven. Dat artikel kun je hier nog even nalezen. In dat artikel schreef ik dat er werd gesuggereerd dat de Kits mogelijk betrekking hadden op nieuwe locaties in de stad of andere bijzondere bestemmingen. Nu is duidelijk dat het in ieder geval één van beide een nieuwe locatie betreft in de vorm van een zogezegde knusse bistro.

Een bistro is een vaak kleine eetgelegenheid wat een beetje tussen een restaurant en een eetcafé in zit. Ze vallen vaak wat minder op dan de grote ketens en hebben een knus (goeie naam dus) karakter. Een heerlijke plek vaak om aan het einde van de middag een wat te drinken of misschien wel te blijven plakken voor een hapje eten. Met de De Sims 4 Knusse Bistro Kit kun je jouw favoriete bistro nabouwen of misschien wel een geheel nieuw concept vormgeven. De Kit bevat bouwitems zoals bogen, meubilair met een klassiek tintje, hoge ramen en deuren en vintage decoratie. Ik hoop dat er ook wat standaard locaties beschikbaar zullen zijn, zodat je snel kunt ervaren wat de mogelijkheden met deze Kit zijn.

Mocht je met jouw date liever niet naar een bistro gaan, maar liever gaan chillen aan het zwembad in een serene rust, dan is De Sims™ 4 Riviera Retreat Kit wellicht meer iets voor jou. Met deze Kit bouw je de mooiste plekjes aan het water. Dit kan natuurlijk op een openbare locatie, maar misschien heb je wel genoeg plek op jouw stuk grond dat je jezelf van deze rust kunt voorzien. De Kit bevat rustieke items, warm stucwerk, watervallen en rieten meubels met linnen. Klinkt goed!

Beide kits zijn vanaf 30 mei verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.