Al jaren worden de console-spelers in de watten gelegd met de releases van Kingdom Hearts. Terwijl we nog steeds uitkijken naar Kingdom Hearts deel 4 worden PC-spelers nu toch ook eindelijk op hun wenken bedient, want de heerlijke crossover van Disney en Final Fantasy komt nu eindelijk naar Steam!

Vanaf 13 juni 2024 kunnen Steam-gebruikers voor het eerst in de historie met Sora, Donald en Goofy op avontuur in de Dark Seeker Saga. Deze staan garant voor 10 magische ervaringen en honderden uren aan speelplezier op je PC. Het gaat hier om Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC).

Speciaal voor de Steam announcement trailer is de single “Simple and Clean” van Hikaru Utada opnieuw opgenomen. Deze zie je hier:

Het luisteren naar het nummer en kijken roept natuurlijk weer heerlijke herinneringen op aan het spelen van deze fantastische game. Speciaal voor deze release op Steam hebben de graphics van Kingdom Hearts HD 1.5 en 2.5 ReMix verbeterde textures gekregen. Schaf je Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC) aan dan ontvang je ook nog eens de platform-exclusieve Keyblade “Dead of Night”.

Door Kingdom Hearts nu ook naar Steam te brengen maken de makers de game toegankelijk voor nieuwe spelers die enkel op de PC gamen. Ook de oude fans kunnen de klassieke games nu op een nieuwe manier beleven – aldus Ichiro Hazama, Kingdom Hearts series producer.

De volledige lijst van Kingdom Hearts-titels die naar Steam komen:

 • KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX
  • KINGDOM HEARTS FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories
  • KINGDOM HEARTS II FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD remastered cinematics)
  • KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:coded (HD cutscene compilation) 
 • KINGDOM HEARTS 2.8 Final Chapter Prologue
  • KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD
  • KINGDOM HEARTS χ Back Cover (movie)
  • KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep – A fragmentary passage –
 • KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC)
 • KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE (bevat alle bovenstaande compilaties)

Kingdom Hearts is vanaf vrijdag 13 juni om 18 uur te spelen op de PC via Steam. Voor de console-spelers is het nu echt wachten op gloednieuw Kingdom Hearts-nieuws.

© Square Enix

One Comment on “Kingdom Hearts komt naar Steam!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.