Onze Alena was razend enthousiast over Strange Horticulture. Ze gaf de game maar liefst een 8.8. Op Female-Gamers.nl is dat zeer hoog en dat zegt dan ook wel genoeg. De review kun je hier teruglezen. In het kort: “Ik zou Strange Horticulture zeker aanraden als je op zoek bent naar mooie en relaxte puzzelgame die een beetje uitdagend is, maar niet tot frustraties kan leiden.” De fans wilden natuurlijk dieper duiken in het mysterieuze stadje Undermere. Die gebeden worden verhoord in de vorm van  Strange Antiquities.

Strange Horticulture heeft meer dan 750.000 exemplaren verspreidt over alle platformen verkocht en mocht zich in diverse best-game-of-the-year-lijstjes vertonen. De makers moeten gedacht hebben: dat kunnen wij nogmaals voor elkaar boksen!

Verwacht met Strange Antiquities een nieuw verhaal, een nieuw occult mysterie om te ontrafelen en… een kat! Het originele avontuur focuste zich op een plantenwinkel. Deze opvolger duikt in de wereld van mysterieuze artefacten. Dit nieuwe avontuur speelt zich af in het schilderachtige en sombere stadje Undermere. Je wordt de bewaarder van een winkel die handelt in occulte antiquiteiten. Verken het stadje waar vreemde gebeurtenissen en duistere mysteries in overvloed aanwezig zijn. Zoek geheimzinnige artefacten en onderzoek ze, gebruik je verzameling om dorpelingen te helpen met hun ietwat bijzondere problemen én wellicht het meest belangrijke: vergeet je kat niet te aaien.

Bekijk de trailer hier:

Strange Antiquities speelt zich af enkele jaren na de bijzondere gebeurtenissen van Strange Horticulture. Dit gloednieuwe avontuur is een duister en op zichzelf staand avontuur in het vreemde stadje Undermere. Je speelt als een leerling van de Thaumaturge en je runt een winkel in occulte oudheden. Honderden raven cirkelen boven het stadje en dat betekent dat er een raadsel opgelost moet worden. Bereid je voor op een nieuw avontuur, vol mysterie, puzzels en duistere wendingen.

Wanneer de game uitgebracht wordt is nog niet bekend, maar je kunt hem alvast wishlisten op Steam.

© Iceberg Interactive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.