Uitgever Iceberg Interactive en ontwikkelaar Infinity Ape Studios hebben aangekondigd dat hun nieuwe first person survival shooter Hellbreach: Vegas in 2023 zal uitkomen. De aankondiging vond plaatst als een exclusive voor PC Gamer.

In Hellbreach: Vegas zoeken demonen een nieuw thuis en wat is een betere plek hiervoor dan Sin City? De game zet individuen en teams van menselijke overlevenden tegenover een demonisch leger, dat vastberaden is om de post-apocalyptische aarde binnen te vallen. Het is aan de speler om het gevecht aan te gaan en zo lang mogelijk te overleven. Dit kunnen zij zowel in een team van vier, als in hun eentje doen. Spelers kunnen hierbij uit ach personages kiezen.

De moeilijkheid en intensiteit van de vijanden zal met elke golf steeds sterker worden, waardoor elke ronde steeds uitdagender en moeilijker wordt om te overleven. Door middel van experience en ingame geld, kunnen spelers hun wapens upgraden en perks en bonussen ontgrendelen, die helpen om langer in leven te blijven.

Er zijn wel 23 verschillend wapens beschikbaar in de volledige release van Hellbreach: Vegas, bestaande uit een combinatie van moderne en futuristische wapens, waarmee je de demonen om zeep kunt helpen in jouw favoriete stijl.

Daarnaast bestaat de game uit zes verschillende maps en zijn er vijf gamemodi beschikbaar, waaronder Endless en Gun Pro. Vegas is natuurlijk geen Vegas zonder gokkasten. In de game verzamel je schedels, die je kunt inzitten bij de Pull-A-Skull gokkast, om zo nog meer handige items vrij te spelen.

Met Hellbreach: Vegas probeert de ontwikkelaar het horrorgevoel terug te brengen, dat ontbreekt in de moderne wave-based shooters. De game is dan ook voorzien van een duistere sfeer en omgeving.

Een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt, anders dan dat de game in 2023 zal moeten uitkomen. De game is echter wel al te wishlisten op Steam.

Benieuwd naar Hellbreach: Vegas? Bekijk dan hier de trailer:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.