Racefanaten en modefreaks opgelet! Electronic Arts en Criterion Games hebben een speciale samenwerking met Balmain, het historische Parijse modehuis, aangekondigd voor de racegame Need For Speed Unbound. De samenwerking zal exclusieve schoenen introduceren, die geïnspireerd zijn op de game. Daarnaast zal er vanaf 2 december ook unieke in-game-content beschikbaar zijn, gebaseerd op deze samenwerking.

De visie om de luxe stijl van Balmain naar Need For Speed Unboud te brengen, borduurt voort op de kenwaarden van de game, zoals de representatie, inclusiviteit en vrijheid van zelfexpressie.

De samenwerking tussen Need For Speed Unboud en Balmain zal voor een nieuwe en speciale draai zorgen aan de B-IT Slider, wat de meest iconische schoen is van het Parijse modehuis. Het is een statement in de capsulecollectie, met een zeer beperkte oplage van slechts 100 paar.

De schoenen, die met het unieke design geïnspireerd zijn op Need For Speed Unbound, zullen vanaf 14 december verkrijgbaar zijn via Balmain.com. Deze samenwerking introduceert daarnaast ook de in-game rivaliserende coureur Eleonore, die te zien is in een speciaal door Balmain ontworpen jurk, uit de Herfst 2022-collectie.

Tot slot kunnen spelers ook in een unieke supercar met een Balmain-wrap door de virtuele straten van Lakeshore driften en vier Balmain-kledingstukken in de game verzamelen, waaronder een jas, jeans en natuurlijk de B-IT Sliders.

Need For Speed Unbound zet spelers van over de hele wereld in de bestuurdersstoel van hun eigen straatrace-droom. Hierbij moeten spelers niet alleen de politie te slim af zijn, maar ook bewijzen dat ze goed genoeg zijn om de ultieme race van Lakeshore, The Grand, te winnen. Tevens beschikt de game over een gloednieuwe, unieke visuele stijl die elementen van straatkunst combineert met de meest realistische wagens in de geschiedenis van de franchise.

De game is nu te vooruit te bestellen voor PC, (Origin, Steam en Epic Game Store), PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Daarnaast zal de Palace Edition vanaf 29 november al toegang geven tot de game, wat drie dagen eerder is ten opzichte van de Standard Edition. Need For Speed Unbound zal namelijk op 2 december uitkomen op eerdergenoemde platformen.

About LisaCooper91

Gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.