Firesong, de nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online is nu beschikbaar op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Deze DLC wordt als hoogtepunt van het Legacy of the Bretons jaarlange verhaal gezien. Daarnaast is de massively multiplayer online role-playing game ook voorzien van een nieuwe update.

De Firesong DLC brengt een gloednieuwe verhaallijn met zich mee, waarin spelers het ongetemde eiland Galen kunnen verkennen, wat het meest westelijke eiland is van de Systres Archipelago. Tevens duiken spelers diep in het leven en de cultuur van de druïden, en vechten ze om Tamriel te verdedigen tegen de interne bedreigingen. In The Elder Scrolls Online: Firesong zullen spelers ook eindelijk de confrontatie aangaan met de Ascendant Lord en hun jaarlange avontuur Legacy of the Bretons afsluiten. De Firesong DLC is gratis voor alle ESO Plus-leden en voor niet-leden te koop via de in-game Crown Store.

De DLC brengt ook nieuwe bonus quests met zich mee, die alleen ontgrendeld kunnen worden door zowel de Firesong als de High Isle hoofdquestlijnen voltooid zijn.

Terwijl spelers zich in Galen begeven, krijgen ze ook de mogelijkheid om unieke beloningen te verdienen, waaronder nieuwe item sets, titels, achievements en collectibles. Zo is bijvoorbeeld de Firesong Obsidian Mask al verdiend door simpelweg het nieuwe gebied binnen te wandelen en krijg je de Phoenix Moth pet voor het voltooien van een bepaalde quest.

Naast de nieuwe uitbreiding is de The Elder Scrolls Online ook voorzien van een nieuwe gratis update, die beschikbaar is voor alle ESO spelers. Deze update introduceert de Simplified Chinese-locatie in de tekst van de game, samen met een groot aantal balansverbeteringen, bug fixes en nieuwe functies. Deze nieuwe toevoegingen omvatten de mogelijkheid om een uniek doelwit op vijanden te plaatsen, waardoor spelers beter kunnen coördineren met hun bondgenoten. Tevens voegt de update een text-to-speech toegankelijkheid toe aan de game, alsook de optie om class pets te verbergen in steden en dorpen en een reeks verbeteringen aan het huisvestingssysteem.

Bekijk hier de trailer voor The Elder Scrolls Online: Firesong DLC:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.