Herinner je nog dat we eerder dit jaar door de tijd hebben gewandeld middels een puzzelavontuur waarin we door handgetekende tijdperken op zoek gingen naar verborgen objecten? Juist! Hidden Through Time hebben we op Female-Gamers.nl destijds bekroond met een Pink Prize. De review lees je hier terug. Nadat we in een DLC al koers hebben gezet naar de Vikingen gaan we nu op bezoek in het oude Japan.

Wanneer je de Viking clans uit het Noorden veroverd hebt kun je nu je borst maken voorde legenden van het oude Japan. De tweede DLC voor Hidden Through Time wordt uitgebracht onder de noemer ‘Japanese Legends’. De verhalen die je hebt gehoord over een feodaal Japan worden tot leven gebracht in tien nieuwe handgemaakte levels en honderden nieuwe objecten waarmee je je eigen legendes kunt creëren.

Duik in de Japanse cultuur en mythologie en beleef de legenden van de Yokai en de Samurai. Ga op avontuur door de Japanse dojo’s, herenhuizen en eilanden en ontdek allerlei verborgen voorwerpen. Alle personages, wezens en objecten kun je tevens weer gebruiken om je eigen creaties te maken en door spelers van over de hele wereld te laten spelen. Sumo-toernooien en vuurwerkfestivals zijn kenmerkend voor Japan en zullen ook in deze DLC niet ontbreken. Een leerzaam puzzelavontuur die jong en oud zal aanspreken.

Wanneer je de DLC niet in bezit bent kun je nog steeds door blijven spelen, want gebruikers die zelf levels de mooiste en uitdagendste creëren met deze uitbreiding blijven voor iedereen speelbaar.

Pak je katana en baan je een weg door het bamboebos waar ‘Japanese Legends’ op je wacht.

         

Hidden Through Time en de beide DLC’s zijn nu voor een mooi, klein prijsje verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PS4, Xbox, Steam, IOS en Android.

© Crazy Monkey Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.