Yes! Nog een excuus om wéér The Witcher 3 te spelen! De Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED heeft aangekondigd dat er een visueel en technisch verbeterde versie van The Witcher 3: Wild Hunt voor de nieuwe generatie consoles zal worden uitgebracht. Deze verbeterde versie is momenteel nog in de maak, maar zal uiteraard het complete avontuur van monsterjager Geralt bevatten, waarbij de basisgame en beide uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine bij inbegrepen zitten.

Bij de ontwikkeling van de verbeterde The Witcher 3: Wild Hunt, zal er gebruik worden gemaakt van de meest krachtige gaminghardware, waardoor de game uiteindelijk wordt voorzien van een hoop visuele en technische verbeteringen. Denk hierbij aan ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen zullen van toepassing zijn op alle The Witcher 3 content, zowel de basisgame als de uitbreidingen en extra content.

De nieuwe editie van The Witcher 3: Wild Hunt zal daarnaast ook worden uitgebracht voor PC. Mocht je de game al in je bezit hebben, dan zul je worden voorzien van een gratis upgrade naar de Xbox Series X- en PlayStation 5-versie. Hetzelfde geldt voor de nieuwe PC-variant die zal worden uitgebracht. Je kunt echter wel pas genieten van deze nieuwe toevoegingen als je over de juiste componenten beschikt. Heb je bijvoorbeeld geen grafische kaart die ray tracing ondersteund, dan zul je hier niets van zien.

The Witcher: Wild Hunt is een verhaalgedreven open wereld-role-playing-game, dat zich afspeelt in de fantasywereld die destijds is geschapen door Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. De speler kruipt in de huid van de gemuteerde monsterjager Geralt van Rivia, die op zoek is naar Ciri, een kind van profetie. De game speelt zich af in een rijke open wereld, gevuld met handelaars, steden, eilanden, gevaarlijke bergpassen en vergeten grotten om te ontdekken. Elke keuze die je maakt heeft invloed op het verhaal en brengt soms impactvolle consequenties met zich mee.
The Witcher 3: Wild Hunt is reeds beschikbaar voor PC (GOG en Steam), PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.
Meer lezen over de achtergrond van The Witcher, de boeken en de games? Lees dan ons artikel The Witcher: een introductie voor nieuwe fans.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.